banner
BlitzWolf BW-MS4 dual monitor állvány bemutató

BlitzWolf BW-MS4 Dual Monitor Állvány Bemutató

A BlitzWolf BW-MS4 típusú monitor állvány a legfrissebb modell a sorozatból. Továbbfejlesztett mechanika, nagy teherbírású pneumatikus karok, akár 2db 32″ méretű monitor stabil tartására is alkalmas.

Sok helyzetben nem elegendő a monitor saját talpa, mert vagy nincs hely az asztalunkon, vagy több monitort is szeretnénk egyszerre használni. Ilyenkor vetődhet fel az a lehetőség, hogy beszerzünk egy monitor állványt, vagy másnéven konzolt. A BlitzWolf BW-MS4 dual monitor állvány ilyen esetekben lehet nagyon hasznos és praktikus segítőtársunk. Egyszerre akár 2db maximum 32″ méretű monitor stabilan tartására is alkalmas, de adott a lehetőség, hogy szinte bármilyen helyzetbe átforgassuk, éppen amire szükségünk van az adott pillanatban. Mint ahogyan a BlitzWolf termékeknél már megszokhattuk, ezúttal is jó minőséget kapunk, nyugodtan rászerelhetjük akár a drágább monitorjainkat is, minden helyzetben stabilan fogja tartani.

A BlitzWolf BW-MS4 monitor konzol jelenleg 23.000.- Ft-os áron rendelhető meg a Banggood online áruházból, ha megadod hozzá a BGCZMS413 kuponkódot a fizetési oldalon. EU raktárból szállítják és a szállítás is ingyenesen jár hozzá.

A BlitzWolf BW-MS4 monitor konzol tulajdonságai

Amellett, hogy egyszerre két monitort is megtart nekünk a BlitzWolf BW-MS4 konzol, számos kényelmi funkcióval is ellátták. A felszerelt monitorokat teljes 360° -ban elforgathatjuk, így beállítva a nekünk ideális helyzetet. Két, meglehetősen erős pneumatikus kar tartja a monitorokat, amikkel mindig az ideális magasságba állíthatjuk őket. Elegendő csak a kart megnyomni fel-le irányba és beállítani az optimális magasságot. Természetesen a dőlésszöge is változtatható egészen -85°-tól nagyjából +90°-ig. Oldalirányban is lehet a rászerelt monitorokat forgatni, nagyjából 180°-os mozgásteret biztosít az állvány, de itt már a mellette lévő monitor is befolyásoló tényező lehet.

Beépített kábelrendezővel felszerelve

Nyilván senki nem szereti, ha a számítógép környezetében a kábelek össze-vissza lógnak, nem szép és nem is praktikus látvány. A BlitzWolf BW-MS4 dual monitor konzolban elhelyeztek olyan rejtett kábel elvezető részeket, ahova mindkét kar esetében elrejthetjük a zsinórokat. Arra kell csak ügyelni, hogy elegendő hosszú legyen a kábel, mert lehet, hogy ami addig pont elért a géphez, az már rövid lesz a konzolon keresztül vezetve. A monitor állvány forgó és hajló részeinél érdemes egy kis kábelt ráhagyni, hogy szabadon mozgathassuk rajta a monitort.

Szabványos VESA rögzítés

A BlitzWolf BW-MS4 állványra két monitort rögzíthetünk szabványos VESA konzol használatával. A monitorok mérete min. 15″-tól egészen maximum 32″ méretig terjedhet, valamint a súlyuk egyenként nem haladhatja meg a 8kg-ot. Monitor választás előtt mindig nézzük meg, hogy az adott típus VESA kompatibilis-e, azaz felszerelhetjük-e állványra, vagy sem. A VESA szabányból támogatja a 75 x 75mm-es és a 100 x 100mm méretűt is, mindkét verzióhoz vannak rajta furatok.

A BlitzWolf BW-MS4 állvány állítható pneumatikus karjai

A BlitzWolf BW-MS4 monitor állvány két pneumatikus állítókarral rendelkezik, ezek segítségével mozgathatók és rögzíthetők a rászerelt monitorok. A rajta elhelyezett erősségállító csavarok segítségével mindig az adott monitor súlyának megfelelő erősséget állíthatunk be rajta. A megfelelő erősség kiválasztás azért is fontos, mert minden monitor súlya különböző, de így beállíthatjuk, hogy ne engedje leesni, viszont engedi a szabad mozgatást minden irányba.

Saját tapasztalat a BlitzWolf BW-MS4 monitor állványról

Őszintén bevallom, hogy egy ideje már én is használom a BlitzWolf BW-MS4 monitor konzolt. Bemutató tesztet idő hiányában nem tudtam róla készíteni, mert nagyon gyorsan kellett felszerelni. Azt viszont elmondhatom, hogy teljes mértékben elégedett vagyok vele. Az anyagminősége maximálisan megfelel a várakozásaimnak, nem spóroltak benne a vassal, van is súlya rendesen. A felszerelése egyszerű volt, de még nekem is előkellett vennem hozzá a kézikönyvet. A karok erősség beállítása volt a legérzékenyebb pontja a műveletnek, óvatosan kell eljárni vele, mert ha rajta a monitor, és nincs még a kar erőssége beállítva, akkor bizony leeshet, vagy előre bukhat. Nálam két darab 27″ méretű monitort tart. Teljesen stabil, de nagyszerű, hogy bármikor elforgathatom őket az éppen ideális állásba. Lehet fektetve, állítva, döntve, szinte bármilyen helyzetet megengednek a karok. A kábeleimet viszont le kell majd cserélnem, mert túl rövidek ahhoz, hogy a konzol kábelrendezőjébe befűzzem őket. Szóval saját tapasztalat alapján is bátran merem ajánlani a BlitzWolf BW-MS4 monitor állványt. Megmerem kockáztatni, hogy ez az utóbbi időkben nálam járt kiegészítők egyik legjobbja. Egyszerűen imádom használni, praktikus, modern és a falat sem kellett hozzá szétfúrni.

Megrendelés, kupon

Honnan máshonnan, mint a Banggood online áruházból, természetesen most is itt lehet megvásárolni. Jelenleg EU raktárból szállítják, ahonnan nagyjából 1 hét alatt megkapod a csomagot. Jelen akcióban a szállítás is teljesen ingyenes és természetesen vámmentes. Amennyiben csak kínai raktárból lenne rendelhető, akkor válaszd mellé az EU Priority Line szállítási módot, hogy szintén vámmentes legyen.

Webáruházak, Megrendelés (Katt a gombra)

 Eredeti ár: 69,99$

 Kuponos ár: 65,99$ ~ 23.000.-Ft

EU Raktár + Ingyen szállítás

Kupon: BGCZMS413

Vásárlás

Ha már nem működik a fenti kupon, akkor itt kereshetsz hozzá újat: https://bit.ly/DP-kuponok

Ezt olvastad már?

HAKOmini Android TV okosító Netflix 4K támogatással és szuper árral

HAKOmini Android TV okosító Netflix 4K támogatással és szuper árral

A napokban felbukkan egy új TV okosító készülék, ami mindenképp érdemes néhány szóra. A HAKOmini …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .