banner
Blitzwolf BW-FD4 szappanadagló bemutató

Blitzwolf BW-FD4 szappanadagoló újra gondolva

A Blitzwolf BW-FD4 típusú automatikus, érintés nélküli szappanadagolója ezúttal nem habot ad ki magából, hanem amit beleöntünk, azt egy az egyben ráteszi a kezünkre, szinte bármilyen folyadékkel működik.

Korábban már több több szappanadagolót is láthattunk a cég kínálatában, volt amiről mi is írtunk. Ezekben egy volt a közös, hogy a beletöltött folyékonyszappan és víz keverékéből habot állítottak elő és ezt nyomták a kezünkre a beállított mennyiségben. Most a Blitzwolf BW-FD4 típus esetében ez megváltozott, már nem szükséges kevergetni és vízzel hígítani a betölteni kívánt elegyet, hanem csak simán, abban az állapotában önthetjük bele, ahogyan eredetileg is van. A készülék bármilyen folyadékkal működtethető, lehet az folyékonyszappan, de akár alkoholos kézfertőtlenítő is.

BlitzWolf BW-FD4 automatikus szappanadagoló

Webáruházak, Megrendelés (Katt a gombra)

Ára: 19,99 $

Kupon kód: BGBWFD4SD

Vásárlás

A BlitzWolf BW-FD4 nem habot adagol

Fontos kiemelni, hogy a BlitzWolf BW-FD4 szappanadagoló nem habot adagol a kezünkre, ahogyan ezt sok más készüléknél megszokhattuk. Konkrétan azt adja a kezünkre, abban a formában, amit betöltöttünk a tartályába. Mivel nem készít habot, ezért nem is kell hígítani és keverni a betöltés előtt a folyadékot. Csak bátran töltsük bele a folyékonyszappant, vagy akár az alkoholos kézfertőtlenítőt és már használhatjuk is.

BlitzWolf BW-FD4 műszaki adatok

A szappanadagoló tartály viszonylag nagy űrtartalmú, ezért egyetlen feltöltéssel akár 500 alkalommal is képes szappant tenni a kezünkre. A beépített érzékelő villámgyorsan működik, a kezünket aláhelyezve 0,25 másodpercen belül már adagolja is a szappant a kezünkre. A motor működése csendes, de nem hangtalan, ezzel érdemes számolni.

A BlitzWolf BW-FD4 4db normál, AA méretű ceruza elemmel működik, az elemek merülését a felső részén elhelyezett LED jelzi piros villogással (normál működés közben pedig kéken világít).

Márka BlitzWolf®
Modell BW-FD4
Anyaga ABS
Tápfeszültség DC6V
Elem típusa 4*AA alkáli elem
Tartály űrtartalma 410ml
Üzemi hőmérséklet 5-40℃
Üzemi páratartalom 0-85%
Érzékelő hatótáv 1-6cm
Válaszidő 0.25s
Készenléti idő 6 hónap
Méretek 100 x 70 x 212mm
Súlya 224g

IPX4 víz elleni védelem

A BlitzWolf VP4 automatikus szappanadagoló rendelkezik IPX4 víz elleni védelemmel. Ez annyit jelent, hogy a kilövellő víz ellen is védett a készülék, így nyugodtan használhatjuk a csap közvetlen közelében is, még akkor sem lesz probléma vele, ha nagyobb mennyiségű víz érné.

Megrendelés

A BlitzWolf BW-FD4 automatikus szappanadagolót a Banggood webáruházból tudod megrendelni. Egyelőre még bármilyen szállítással kérheted, az alacsony ára miatt nem kell vámkezeltetni (2021. július 1-ig).

BlitzWolf BW-FD4 automatikus szappanadagoló

Webáruházak, Megrendelés (Katt a gombra)

Ára: 19,99 $

Kupon kód: BGBWFD4SD

Vásárlás

Ezt olvastad már?

Retro játékkonzolok akciósan magyar raktárból

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az úgynevezett retró játékkonzolok, amiből most 4 típus egészen jó áron …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .