BlitzWolf BW-AF1 okos forrólevegős sütő bemutató

BlitzWolf BW-AF1 forrólevegős sütő Bemutató – Mert az étel is készülhet okosan

A BlitzWolf BW-AF1 egy forrólevegős, olaj nélküli fritőz sütő, amit okos funkciókkal is felvérteztek. Ez egy igazán hasznos konyhai kiegészítő, mellyel nagyobb hangsúlyt helyezhetünk az egészséges táplálkozásra, valamint egyszerűsíthetjük a mindennapi főzés problémáját.

A forrólevegős sütők már egy ideje elindultak világhódító útjukra és töretlenül nagy népszerűségnek örvendenek. A működési elve nagyon egyszerű viszont annál hatékonyabb. A sült elkészítése nem olajban, vagy zsírban történik, hanem a gépben cirkuláló forró levegő által készül el az étel. Ha ilyen sütőt használunk, akkor örökre elfelejthetjük az olajban tocsogó rántotthúst és sültkrumplit, ezáltal sokkal egészségesebb ebédet, vagy vacsorát tehetünk a család asztalára.

Webáruházak, Megrendelés (Katt a gombra)

Ára: 85,88 $| EU Raktár (CZ) + Ingyen posta

Kupon kód: BG1e0f3e

Vásárlás

Banggood vásárlási segédlet, ha elakadnál…

Ha a kupon már nem működne, itt találhatsz hozzá másikat…

A BlitzWolf BW-AF1 főbb tulajdonságai

 • Teljesen olajmentes működés, sütés
 • Egyenletes hőelosztás, forgó levegős működés
 • Extra nagy 6l-es űrtartalom, akár egy egész grillcsirke is belefér
 • Több fokozatban állítható hőmérséklet (40 ℃ – 200 ℃)
 • Automatikus időzítő (0-60 perc)
 • Automatikus kikapcsolás, dallam lejátszásával, ezáltal a szobából is hallani fogjuk, ha kész az étel
 • Kivehető kosár az egyszerű tisztítás érdekében
 • Üzem közben is bármikor kihúzható a kosár, ilyenkor a gép automatikusan leáll

Egyszerű használat

A használata végtelenül egyszerű a BlitzWolf BW-AF1 forrólevegős sütőnek, csak válasszuk ki a kívánt hőfokot, állítsuk be az időzítőt és már kezdődhet is a főzés, sütés. A hőfok kiválasztásához segítséget nyújt a készülék tetején elhelyezett néhány ábra, amely a tipikus ételekhez javasolt hőfokot és ajánlott sütési időt jelzi. Menet közben bármikor ellenőrizhetjük az ételt, csak húzzuk ki a kosarat és a gép automatikusan leáll, ha pedig visszatoljuk, akkor onnan folytatja, ahol abbahagyta. Én pl. a sültkrumplit félidőnél egyszer megszoktam rázni, így jobban átsülnek a középen lévő példányok is (ez a mekiben figyeltem meg, ott is megrázzák a kosarat sütés közben).

Olajmentesen, egy kis trükkel

Ez a készülék akár teljesen olajmentes sütésre is alkalmas, de így az elkészül étel ízvilágából hiányozhat a korábban megszokott “olajos íz”. Elsőre egy kicsit szokni kell az új ízvilágot, de egy apró trükkel mégis belecsempészhetünk egy kis olajat. Mielőtt elindítjuk a sütés olajszóró spray-el fújjuk be a sütni kívánt ételt, így megmarad a megszokott íz, de egyáltalán nem fog tocsogni az olajban, mint korábban. A mirelit sültkrumpliról tudni kell, hogy az elősütése olajban történik, így arra ne tegyünk pluszban, van benne elegendő, de a felesleg a kosárból lecsöpög majd az alsó tálba.

Okos funkciókkal felvértezve

A BlitzWolf BW-AF1 egy valódi 21. századi konyhai készülék, ennek jegyében felvértezték okos funkciókkal is. A telefonunkra letölthetjük a BlitzWolf alkalmazását, ahova felvehetjük ezt a sütőt is. Ezt követően minden funkcióját vezérelhetjük távolról is, elindíthatjuk, leállíthatjuk, változtathatunk a hőfokon és az időzítőn is. Ez a funkció hasznos lehet, ha előre bekészítjük az ételt, és mikor már közel járunk az otthonunkhoz, akkor csak elindítjuk a telefonról és mire megérkezünk már készen vár a friss sült.
Fontos megjegyezni, hogy az okos funkciók nélkül is teljes körűen használható, az okos funkciók csak extraként vannak jelen.

Karbantartani is könnyű a BlitzWolf BW-AF1-et

A Blitzwolf BW-AF1 forrólevegős sütő tisztítása is nagyon egyszerű, gyakorlatilag csak a sütőtálcát kell elmosogatni és készen is vagyunk. Elegendő folyóvíz alatt némi mosogatószerrel áttörölni és már tehetjük is félre száradni. A tálca és a kosár is tapadásmentes bevonattal van ellátva, így az esetleges szennyeződések szinte maguktól lejönnek róla. Viszont arra figyelni kell, hogy ne használjunk súrolószert, és a hidegzsíroldó használta is kerülendő. Ezek a durva anyagok megsérthetik a tapadásmentes bevonatot, ami a készülék használhatatlanná válását eredményezheti.

Megrendelés, kuponkód

A Blitzwolf BW-AF1 forrólevegős sütőt a Banggood online áruházból tudod megrendelni. Jelenleg lengyel EU raktárból szállítják, így gyorsan és egyéb költségektől mentesen fog megérkezni. Ráadásként a jelenlegi akcióban a kuponos ár mellett még a szállítás is teljesen INGYES lesz. Szóval rendelésre fel, tedd egészségesebbé a konyhád az olaj és zsírmentes főzéssel, sütéssel, az egészséged hosszútávon hálás lesz érte. Mi már használjuk egy ideje és semmi pénzért nem adnám vissza.

+1 tipp

Ha vonakodsz kipróbálni az olajmentes sütést, akkor keress rá a Google-ban a “forrólevegős sütő” kifejezésre és olvasd el mások véleményeit. Rengeted tippet, trükköt lehet így találni, ellenvéleményt viszont alig olvasni róla. Utána persze gyere ide vissza és a lenti gombra kattintva rendelj egyet magadnak, hogy mi is kapjunk egy kis jutalékot (neked ez semmibe nem kerül, te csak spórolhatsz a kuponnal) 🙂

Miért a BlitzWolf BW-AF1?

 • A konkurenciáénál jóval nagyobb űrtartalom (6 liter)
 • Érintőgombos kezelőfelület (nem mechanikus, mint más típusoknál)
 • Nagyobb teljesítmény, mint más gépeknél (1800W)
 • LED kijelző a hátralévő idővel (más típusnál ilyet nem láttam)
 • Okos funkciók, mobilappból is vezérelhető (ilyen sincs a konkurenciánál)

Webáruházak, Megrendelés (Katt a gombra)

Ára: 85,88 $| EU Raktár (CZ) + Ingyen posta

Kupon kód: BG1e0f3e

Vásárlás

Banggood vásárlási segédlet, ha elakadnál…

Ha a kupon már nem működne, itt találhatsz hozzá másikat…

Ezt olvastad már?

Oclean családi csomag akciók

Nagyszerű Oclean Családi Csomag Akciók

Szuper akciós Oclean fogápolási termékek most csomagban még olcsóbb áron. Elektromos fogkefe, szájzuhany és a …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .