Beelink J45 Mini PC – Irodai felhasználásra tökéletes választás

A Beelink J45 mini PC egy teljes értékű számítógép, ami nagyon jól használható irodai feladatokra, vagy csak egyszerű netezős gépként. Kis mérete ellenére elegendően erős hardvert tartalmaz, amin biztonsággal elfutnak a Windows programok is.

A processzora egy négymagos Intel Intel Pentium J4205 ami akár 2,6GHz órajelen is képes futni. A képmegjelenítésért egy integrált Intel HD Graphics 505 GPU a felelős. Alapkiépítésben 4GB LPDDR4 memóriát tartalmaz, de elérhető belőle 8GB-os változat is. A kis alaplapra integrálták a gigabites sebességre képes LAN csatlakozót, valamint rendelkezik kétsávos WiFi-vel, és Bluetooth adapter is került bele. USB csatlakozóból összesen 4 db-ot használhatunk, mindegyik 3.0-ás sebességre alkalmas.
Gyári kiépítésben minimum 128GB MSATA SSD tárhelyet tartalmaz, de elérhető belőle 256GB-os változat is. Ezen kívül még tovább bővíthető 2,5″-os méretű SATA SSD vagy merevlemez csatlakoztatásával, amit egyszerűen, egy kis ajtón keresztül szerelhetünk be.

A Beelink J45 mini pc egyszerre két megjelenítő csatlakoztatását is lehetővé teszi a 2db HDMI kimeneten keresztül, ezáltal maradéktalanul alkalmassá tehető többmonitoros irodai felhasználásra is.
Ebben a mini PC-ben egy új hűtési rendszer került alkalmazásra, ami a lehető legcsendesebben teszi a dolgát, de, ha szükséges, akkor automatikusan rákapcsol, hogy mindig megfelelő hőmérsékleten tartsa a számítógépet.

A rendelésnél érdemes az EU Expressz, vagy a Priority Line szállítási módok közül választani, ezekkel elkerülhető a vámkezelés költsége. Amennyiben csak DHL opció érhető el, akkor mindenképp kalkuláljunk a vámkezelési költségekkel és az ÁFA-val is.

Vásárlás

Ezt olvastad már?

Xiaomi Wanbo mini HD projektor

Xiaomi Wanbo mini Gyermek Projektor Bemutató

Ezúttal egy hobbi, gyerekek részére szánt projektort szeretnénk bemutatni nektek, ami nem más, mint a …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .