Beelink GT1 – A TV Box – Olcsó áron nagy tudás

A Beelink GT1 – A TV Box-nak már volt egy nagy sikereket elért korábbi változata, ami Beelink GT1 Ultimate néven futott. Nagyon erős hardver és nagy tudású szoftver jellemzi, ezúttal az A jelzésű változatban Android TV rendszer került.

A Beelink nagyon jó márka, minőségi eszközöket gyárt és nagyon jó támogatás jár a készülékeihez. Korábban teszteltünk már tőlük Tv Box-ot és mini PC-t is, rendre kitűnő eredménnyel szerepeltek. A támogatáshoz is volt korábban szerencsénk, az egyik mini PC-hez szükségünk lett a driver-ekre, 2 napon belül megérkezett az email a letöltési linkkel. Szóval eddig nálunk csillagos 5-ös a Beelink márka.

Hardveres felszereltség

A Beelink GT1-A lelke az Amlogic S912 processzor, ami 8 maggal rendelkezik és 2GHz frekvencián működik. A megbízható működést garantálja a 3GB DDR4 RAM, ami megfelelő tartalékot biztosít a memóriaigényesebb alkalmazások részére is. Tárhelyből 32GB-al gazdálkodhatunk, amit micro SD kártyával tovább bővíthetünk akár +64GB méretig. A videó megjelenítésről egy ARM Mali-T820MP3 GPU gondoskodik, ami gyorssá és gördülékenyen használhatóvá teszi a dobozkát.

Csatlakozási lehetőségek

Az internetre kapcsolódhatunk a fizikai LAN csatlakozón keresztül, ami 1000MBit/s sebességre képes, vagy használhatjuk az integrált WiFi adaptert is, ami dual-band, azaz támogatja a 2,4 GHz hálózatok mellett az 5 GHz frekvenciát is. Van Bluetooth 4.0 csatlakoztatási lehetőség is, amivel számos külső kiegészítőt csatlakoztathatunk hozzá.
Csatlakozási lehetőségekből hozza a kötelezőket a Beelink GT1-A TV okosító, van 2db USB 2.0 csatlakozó, digitális optikai kimenet is rendelkezésre áll. A TV-t a HDMI 2.0 csatlakozón keresztül tudjuk rákötni, analóg csatlakozók már nincsenek rajta.

A Beelink GT1 – A rendszere

A Beelink GT1-A TV Box az Android 7.1 rendszert futtatja, ami nem a legújabb, viszont stabilan és megbízhatóan teszi a dolgát. Fontos megemlíteni hogy ez a TV okosító Android TV rendszerű, ez azt jelenti, hogy nagyon egyszerű a használata, a Play áruházból letöltött programok, alkalmazások pedig garantáltan kompatibilisek lesznek a TV képernyőjével is. Külön kiemelendő, hogy teljesen Netflix kompatibilis, azaz rendben fog rajta működni.

A Beelink TV okosító kitűnően használható médialejátszóként, a legnépszerűbb Kodi Media Player villámgyorsan fut rajta, de telepíthető rá a VLC lejátszó is, ami szintén minden médiaformátummal megbirkózik. A nagysebességű gigabites LAN csatlakozójának köszönhetően nem jelent problémát a 4K tartalmak hálózaton keresztüli lejátszása sem. Ez mellett természetesen játszani is lehet vele, a nem túl nagy erőforrást igénylő játékokkal is jól megbirkózik.

Távirányító

Az alapcsomagban jár mellé egy nagyon jól használható távirányító is. Csak a leglényegesebb gombok kerültek rá, szem előtt tartva az egyszerű használatot. Hangvezérlésre is képes a Beelink GT1-A távirányítója, ez a kereséskor lehet nagyon hasznos, mert nem kell a betűket egyesével gépelni. Természetesen a magyar beszédet is képes felismerni.

Megrendelni a GearBest webáruházból tudjátok a lenti zöld gombra kattintva, ha van hozzá kupon, akkor azt is itt lent találjátok meg. Megrendeléskor érdemes a Priority Line, vagy az EU Express szállítási módok közül választani, hogy vámkezelésre ne legyen szükség.

Ez a típus már nem kapható, de nézz szét az aktuális ajánlónkban, a lenti gombra kattintva

TV Box Ajánló

Ezt olvastad már?

Oclean családi csomag akciók

Nagyszerű Oclean Családi Csomag Akciók

Szuper akciós Oclean fogápolási termékek most csomagban még olcsóbb áron. Elektromos fogkefe, szájzuhany és a …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .