banner

Banggood vám- és adófizetési információk

Korábbi információnkat a Banggood most megerősítette, továbbra is marad náluk az EU Priority Line vámmentes szállítási mód és az EU raktárból érkező termékekre sem tesznek plusz díjakat. 

A mai napon a Banggood webáruház megerősítette, hogy az új EU vámkezelési szabályok nem befolyásolják a korábbi vámmentes szállítási módokat. Így továbbra is működik az EU Priority Line vámmentes szállítási mód a kínai és a hongkongi raktárakból való rendeléskor is. Az EU raktárakból rendelt termékek szintén vám- és adómentesek maradnak a vásárlóknak, a felmerülő költségeket ezentúl is a Banggood viseli.

banner

Kínai raktárból rendelve

A csomagküldés úgynevezett DDP Incoterms-el történik (Delivered Duty Paid – Vámfizetéssel leszállítva), ilyenkor a feladó (Banggood) viseli az összes költséget és kockázatot a megnevezett rendeltetési helyig:

  • Banggood Express (CN)
  • European Railway Direct Mail – UPS railway – (CN)
  • EU Priority Line – GLS – (CN/HK)

A többi szállítási módra úgynevezett DDU (Delivered Duty Unpaid – Vámfizetés nélkül leszállítva) Incoterms vonatkozik, amely esetekben a vevő viseli a vámkezeléssel és az ÁFA fizetéssel járó költségeket.

EU raktárból rendelve

Az EU raktáras termékeket bármelyik szállítási móddal rendelhetjük, hiszen a termék már az EU területén található, azokat korábban már a Banggood vámkezeltette és kifizette a felmerülő költségeket.

Szóval ezek nagyon jó hírek, de természetesen érdemes most is némi fenntartással kezelni őket, hiszen nem kizárt, hogy ez a jövőben megváltozzon. A lényeg, hogy, ha a fenti szállítási módokat választjuk, akkor továbbra is azzal az összeggel kalkulálhatunk, amit a Banggood webáruházban kell kifizetni.

Banggood TOP listás termékek: https://bit.ly/2V1KBFG

 

Ezt olvastad már?

Retro játékkonzolok akciósan magyar raktárból

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az úgynevezett retró játékkonzolok, amiből most 4 típus egészen jó áron …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .