2020 október 26.

Az M4 Sport elérhetősége, vétele TV-n, telefonon és PC-n online

Nagy népszerűségnek örvend a sport rajongók körében az M4 Sport csatorna, tekintve, hogy számtalan sportközvetítés exkluzív jogát birtokolja. A csatorna a közszolgálati jellege miatt szinte az összes háztartásban elérhető, ahol rendelkeznek valamilyen TV előfizetéssel. Egy kábelszolgáltató sincs, akinél valamilyen formában ne lenne bent a kínálatban az M4 Sport adó.

Az M4 Sport adása jelenleg 3 különböző minőségben érhető el. Kábeltévén az analóg sugárzás mellett rendszerint bent van a digitális kínálatban is, sőt a nagyobb szolgáltatóknál HD felbontásban is elérhető. Műholdas előfizetéses szolgáltatóknál az SD M4 Sport biztosan szerepel az alapcsomagban, a HD változat szolgáltatónként változó – rendszerint nagyobb – csomagban érhető el.

Amennyiben nem otthon tartózkodunk és szeretnénk megnézni egy sporteseményt, úgy többféle ingyenes lehetőség közül is választhatunk:

 • TV készüléken való vételre a legjobb helyfüggetlen és ingyenes platform, ahol az M4 Sport csatorna elérhető a MinDig TV digitális földfelszíni rendszere. Itt a legjobb HD minőségben továbbítják a csatornát. A vételéhez egy digitális DVB-T HD vevőkészülék és egy hagyományos földfelszíni antenna szükséges.
 • Mobiltelefonos M4 Sport vételre szintén a MinDig TV applikáció a legjobb választás. Ez mellet ingyenesen elérhető a Telenor My TV alkalmazásban is, ahol ugyan a minőség egy picit gyengébb, de ezáltal rosszabb mobilinternet kapcsolatnál is élvezhető a műsor, ráadásul a Telenor előfizetőknek nem számolják bele az alkalmazás internetes forgalmát a havi mennyiségbe. Az említett alkalmazások elérhetőek iOS és Android rendszerű telefonokra is.
 • TV készüléken lehetséges az M4 Sport online vétele is, ehhez szükséges egy Android TV Box, amire telepíthetjük a MinDig TV , vagy a Telenor My TV alkalmazását is, attól függően, hogy melyik futtatására alkalmas a TV Box.
 • Számítógépen ingyenesen az MTVA által üzemeltetett MédiaKlikk oldalon keresztül – a többi közszolgálati csatorna mellett – tudjuk nézni az M4 Sport műsorát is.

TV Box-ból már mi is teszteltünk néhány típust:

Külföldi M4 Sport vételről sajnos nem tudok pontos információkkal szolgálni. Az országhatárhoz közel, ahol még elérhető a MinDig TV jele, ott azon lehet nézni a közvetítéseket.
Ha rendelkeztek információval a külföldi M4 Sport online vételéről, akkor lent a hozzászólásoknál megoszthatjátok azt.

Ezt olvastad már?

Dreambox Two műholdvevő bemutató

Megérkezett a Dreambox TWO műholdvevő

Újabb felsőkategóriás műholdvevőt van szerencsénk bemutatni, ugyanis megérkezett a Dreambox Two Ultra HD. Ismét a …

5 hozzászólás

 1. Horváth János

  A DVCC-PAFC mecssen kezdettől a Telekom hálózatán nincs közvetítés, Knézy Jenő közvetítését nem hallani, csak a háttérzajt. 2019.09.28.

 2. Kérem, mi lenne, ha esetleg a műsorvezetők időnként arról is beszélnének, ami a pályán történik. Rettenetesen idegesítő a csevegésük!

  • Sivák István

   Focimeccsek közvetítése alkalmával a játszó játékosok névsorát olyan hamar elveszik, hogy végig sem lehet olvasni.

 3. Keszi Zoltán

  Értesítem Önökett, hogy 2019 Június 8.-án 16.00 órától újból megrendezésre kerül immáron Szigetszentmiklóson a Kéktó Szabadidőparkban a

  VII. „Sporttal a drog ellen” Nyílt Szabadtéri Thai Box Edzés

  Alapvető célunk jegyében miszerint lehet, a sport egy húzóerő a drogot vagy más ajzószereket fogyasztó fiatalok számára szeretnénk a lehető legtöbb embert megmozgatni, de közülük is elsősorban azokat az elsődleges célcsoportokat elérni, amelyek közül kikerülnek azok a fiatalok, akiknek legnagyobb szüksége van a felvilágosításra és megelőzésre. A magunk lehetőségeit kihasználva, a sporttal kívánjuk megszólítani őket és a program üzenetét eljuttatni hozzájuk.

  A VII. “Sporttal a drog ellen” elnevezésű figyelemfelkeltő szabadtéri Thai Box edzésünkkel továbbra is célba vettük a Thai Box ismertségét kihasználva, a sport népszerűsítését a fiatalok körében, az egészséges életmódot, szembeállítva a drogfogyasztás káros hatásaival.

  Nagy megtiszteltetést jelentene számunkra, ha elvállalná a VII. “Sporttal drog ellen” elnevezésű figyelemfelkeltő szabadtéri Thai Box edzésünkön képviseltetnék televíziós csatornájukat. .

  Szigetszentmiklós, 2019. június 01.

  Tisztelettel:

  Keszi Zoltán elnök Miklósi Sasok Thai Box Sportegyesület
  06 30 783 8944

 4. Jonapot kivanok, kernem onoket segitsenek nekem, csallokozbol vagyok Alistal kossegbol 87-eves nyugdijas
  vagyok es nagyon kedvelem a magyar sportot, sportkozvetiteseket Digi tv-en nezem, de bosszant ha a nemzet –
  kozi merkozest kozvetit, mint a mai Barcelona -Liverpol merkozes, es akkor a kepernyon nkem kiirjak hogy ez a tartalom nem elerheto.A szoszedaim nezhetik ezt a kozvetitest hat en miert nem. Kernem Onoket, hisz nem
  lehet ez olyan nagy akadaly, hogy nemtudjanak Onok nekem besegiteni. Elorei is koszonom, udvozletem
  Olle miklos
  Email cimem Mikulas.@ollegmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .