banner

Az M4 Sport elérhetősége, vétele TV-n, telefonon és PC-n online

Nagy népszerűségnek örvend a sport rajongók körében az M4 Sport csatorna, tekintve, hogy számtalan sportközvetítés exkluzív jogát birtokolja. A csatorna a közszolgálati jellege miatt szinte az összes háztartásban elérhető, ahol rendelkeznek valamilyen TV előfizetéssel. Egy kábelszolgáltató sincs, akinél valamilyen formában ne lenne bent a kínálatban az M4 Sport adó.

Az M4 Sport adása jelenleg 3 különböző minőségben érhető el. Kábeltévén az analóg sugárzás mellett rendszerint bent van a digitális kínálatban is, sőt a nagyobb szolgáltatóknál HD felbontásban is elérhető. Műholdas előfizetéses szolgáltatóknál az SD M4 Sport biztosan szerepel az alapcsomagban, a HD változat szolgáltatónként változó – rendszerint nagyobb – csomagban érhető el.

banner

Amennyiben nem otthon tartózkodunk és szeretnénk megnézni egy sporteseményt, úgy többféle ingyenes lehetőség közül is választhatunk:

 • TV készüléken való vételre a legjobb helyfüggetlen és ingyenes platform, ahol az M4 Sport csatorna elérhető a MinDig TV digitális földfelszíni rendszere. Itt a legjobb HD minőségben továbbítják a csatornát. A vételéhez egy digitális DVB-T HD vevőkészülék és egy hagyományos földfelszíni antenna szükséges.
 • Mobiltelefonos M4 Sport vételre szintén a MinDig TV applikáció a legjobb választás. Ez mellet ingyenesen elérhető a Telenor My TV alkalmazásban is, ahol ugyan a minőség egy picit gyengébb, de ezáltal rosszabb mobilinternet kapcsolatnál is élvezhető a műsor, ráadásul a Telenor előfizetőknek nem számolják bele az alkalmazás internetes forgalmát a havi mennyiségbe. Az említett alkalmazások elérhetőek iOS és Android rendszerű telefonokra is.
 • TV készüléken lehetséges az M4 Sport online vétele is, ehhez szükséges egy Android TV Box, amire telepíthetjük a MinDig TV , vagy a Telenor My TV alkalmazását is, attól függően, hogy melyik futtatására alkalmas a TV Box.
 • Számítógépen ingyenesen az MTVA által üzemeltetett MédiaKlikk oldalon keresztül – a többi közszolgálati csatorna mellett – tudjuk nézni az M4 Sport műsorát is.

TV Box-ból már mi is teszteltünk néhány típust:

Külföldi M4 Sport vételről sajnos nem tudok pontos információkkal szolgálni. Az országhatárhoz közel, ahol még elérhető a MinDig TV jele, ott azon lehet nézni a közvetítéseket.
Ha rendelkeztek információval a külföldi M4 Sport online vételéről, akkor lent a hozzászólásoknál megoszthatjátok azt.

Ezt olvastad már?

Boldog Karácsonyt Kívánunk

Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk a DigiPortál minden olvasójának!

18 hozzászólás

 1. piller ferenc

  Piller Ferenc vagyok , az lenne a kérdésem , hogy : 2023.07.29. 11 h ra van kiirva a ffi vizilabda vb döntő .
  Görögország – Magyarország , de az M4 müsorában nem látom.
  Remélem az nem fordulhat elő , hogy nem közvetitik , amikor az ember idáig izgult értük , mert az igazán
  felháboritó lenne.
  Köszönöm válaszukat.

  Piller Ferenc

 2. Balogh Tibor

  Jóestét,

  Lehet tudni hogy EB döntő után miért nem közvetítik élőben az eredményhirdetést ????
  Helyette a Dózsa Fradit nyomják -nem lehetett volna 10 percet még közvetíteni???
  Bár mi rendeztük-amivel jól visszaéltek a rendezők– de ennyit megérdemelnek a csapatok .hogy élőben lássa őket a szurkolótábor.
  Az ünneplés az élő közvetítésre vonatkozik nem a felvételről lejátszottakra.
  A meccs elején mondták hogy ha hosszabbítás lesz akkor közvetítik végig .
  Eléggé lehangoló egy hazai rendezést és egy nagy EB eseményt így lealázni.

  nem tudok gratulálni

  üdv
  Tibor

 3. Sisák István

  Tisztelt Szerkesztőség!
  A közvetítések során a riporterek, de különösen a szakértő kommentátorok olyan rettenetesen sokat fecsegnek, hogy maga sport élvezhetetlenné válik.

  Tisztelettel: Sisák István

 4. Juhászné Márti

  A nagy baj ott kezdődik, hogy a csatorna dolgozói nem tudják a kosárlabdát megkülönböztetni a kézilabdától.
  A tájékoztatás pedig nem feladata a csatornának.

 5. István Józsefné

  Azt szeretném megtudni, hogyha Önök átvették a kézilabda VB közvetítését, akkor miért
  nem adnak más -és több meccset- nem csak a magyar,illetve egy-két más meccset. Addig
  amíg Önök nem vették át a közvetítés jogát és a sport tv adta le ezeket a meccseket,
  -akár a VB-t, akár az EB-t- addig ilyen probléma nem volt. Amióta Önök közvetítik,addig
  csak egy-két, vagy esetleg 3-4 más meccset közvetítenek csak. Nagyon jó lenne, ha több
  meccset közvetítenének, vagy adják vissza a közvetítések jogát újból a sport tv-nek.
  Várom szíves megértőválaszukat. Köszönettel István Józsefné
  Ezt én még nem mondtam és nem kértem egyszer sem.

 6. István Józsefné

  Azt szeretném megtudni, hogyha Önök átvették a kézilabda VB közvetítését, akkor miért
  nem adnak más -és több meccset- nem csak a magyar,illetve egy-két más meccset. Addig
  amíg Önök nem vették át a közvetítés jogát és a sport tv adta le ezeket a meccseket,
  -akár a VB-t, akár az EB-t- addig ilyen probléma nem volt. Amióta Önök közvetítik,addig
  csak egy-két, vagy esetleg 3-4 más meccset közvetítenek csak. Nagyon jó lenne, ha több
  meccset közvetítenének, vagy adják vissza a közvetítések jogát újból a sport tv-nek.
  Várom szíves megértőválaszukat. Köszönettel István Józsefné

 7. Pelech Valter

  Tisztelerem.

  Az F1 pilótájától lenne szó.

  A neve nem Riccardo hanem Daniel Ricciardo, az i betu mindig kimarad, na és a
  kommentárok szovege felejthetetlen. Ennyi marhaságot a kozvetítések során
  nem hallani. Az F 1 – es futam komoly dolog, kérem ne hulyéskedjenek hanem
  a komoly versenyre koncentráljanak. Szinte elveszik az ember kedvét a
  kozvetítéstol.

  Szép napot, és a kozvetítés során szeretném végre hallani hogy RICCIARDO

  Koszi szép napot és izgalmas futamot

  Valter

 8. Sebők István

  Megnéztem a Juventus – Ferencváros 2-1-re végződő mérkőzés ismétlését. Ronaldo fejese nem haladt át a gólvonalon. Dibusz a bal felső karjával ütötte be a labdát a kapuba. Ezért ez Dibusz öngólja. Remélem, a FIFA ezt öngólnak minősíti.

 9. Sebők István

  A Juventus csapata 2-1-re nyert az FTC csapata ellen, ez tény. Bármit írok, ezen, nem lehet változtatni. Személy szerint még most is bánt a dolog, a Fradi megérdemelte volna a döntetlent. Legyen az egyik tanulság, hogy a mérkőzés végéig harcolok az eredményért, el kellett volna dugni a labdát.
  Az M4Spor Szerkesztőségét arra kérem, hogy a Dibusz által bevédett gólt szíveskedjenek, szakértővel kielemezni, lassított felvétellel bemutatni, hogyan került a labda túl a gólvonalon? Már írtam arról, hogy Dibuszra ráférne egy kis pihenő, már a Honvéd elleni mérkőzésen sem neki kellett volna védeni. Ezen a mérkőzésen mit keresett Dibusz a 16-os területén kívül, Blasic mentette meg a csapatot a góltól. Az a jó kapus, aki a mérkőzés végéig kiemelkedő teljesítményt tud nyújtani. Dibusz nem tartozik ezek közé. Milyen hibákat vétett a FTC- Juventus mérkőzésen, rá a Honvéd elleni mérkőzés, és most a Juventus ellen.
  Dibusz külföldi csapathoz akar kerülni, kérdezem, kinek kell egy ennyire bizonytalan kapus? Az M4Sport stúdiójába behívott szakértők miért nem tárják fel a hibákat, alapvető pedagógiai tétel, hogy az elkövetett hibákból is lehet tanulni. Ha a szakértők nem tudják megmagyarázni, akkor Dibusz magyarázza el, hogy mit akart csinálni? Nem az egy pontot sajnálom, hanem azt hírt, hogy a Fradi döntetlent ért el a Juventus vendégeként.

 10. Sebők István

  Dibusz öngóljával kapott ki a Fradi. Juventusz – Dibusz = 3-0.

 11. Medgyesi József Miklós

  A 2005 – ös maranellói futballtorna U-19 döntőjében Fradi-Juve ; 2-0

  Üdvözlettel: Medgyesi József id.

 12. Sebők István

  Pardon: Somália kimaradt a kezdő csapatból.

 13. Sebők István

  Az FTC labdarúgó csapata ma a Juventusz ellen játszik. Véleményem szerint a legjobb összeállítás: Dibusz, Botka, Blazic, Dvali, Heister, Haratin, Laidouni, Tokmac, Boli, Uzuni. A csapat rossz felfogásban játszik, a hátvédek és Dibusz passzolgatása alibi futball, semmi köze a támadások felépítéséhez. Ennek megfelelően a labda nagyon sokára kerül az ellenfél kapuja elé, ráadásul a csapatnak rendre felállt védelem ellen kell játszani, így a gyors játékosok adta előnyök elvesznek A csatárok nem alakítanak ki helyzeteket, amit pontos passzolással lehetne elérni, mindenki gólt akar rúgni, nem passzolják a labdát az előnyösebb helyzetben lévő társaknak. Rosszak, pontatlanok a szögletek beadásai, legtöbbször az ellenfél kapusáé. Vagy a hosszú, vagy a rövid sarokhoz rúgom, vagy a 11-es pont környékére. Dibusznak passzolt labdát Dibusz kirúgja, amit rendre az ellenfél védői szerzik meg. Lovrencsics többet passzol hátra, mint előre. Izael sokszor lébecol a pályán, teljes erőből soha nem fut. A csapat miért nem a legjobb összeállításban kezd, amit lehet cserékkel változtatni. Alapvető hibákkal játszik a csapat, amik nincsenek kijavítva. Amit a csapat most utánoz, még a Barcelónának sem mindig sikerül, a sokkal jobb játékosokkal. A csapat bejutott a BL főtáblájára, nagyszerű eredmény.

 14. Horváth János

  A DVCC-PAFC mecssen kezdettől a Telekom hálózatán nincs közvetítés, Knézy Jenő közvetítését nem hallani, csak a háttérzajt. 2019.09.28.

 15. Kérem, mi lenne, ha esetleg a műsorvezetők időnként arról is beszélnének, ami a pályán történik. Rettenetesen idegesítő a csevegésük!

  • Sivák István

   Focimeccsek közvetítése alkalmával a játszó játékosok névsorát olyan hamar elveszik, hogy végig sem lehet olvasni.

 16. Keszi Zoltán

  Értesítem Önökett, hogy 2019 Június 8.-án 16.00 órától újból megrendezésre kerül immáron Szigetszentmiklóson a Kéktó Szabadidőparkban a

  VII. „Sporttal a drog ellen” Nyílt Szabadtéri Thai Box Edzés

  Alapvető célunk jegyében miszerint lehet, a sport egy húzóerő a drogot vagy más ajzószereket fogyasztó fiatalok számára szeretnénk a lehető legtöbb embert megmozgatni, de közülük is elsősorban azokat az elsődleges célcsoportokat elérni, amelyek közül kikerülnek azok a fiatalok, akiknek legnagyobb szüksége van a felvilágosításra és megelőzésre. A magunk lehetőségeit kihasználva, a sporttal kívánjuk megszólítani őket és a program üzenetét eljuttatni hozzájuk.

  A VII. “Sporttal a drog ellen” elnevezésű figyelemfelkeltő szabadtéri Thai Box edzésünkkel továbbra is célba vettük a Thai Box ismertségét kihasználva, a sport népszerűsítését a fiatalok körében, az egészséges életmódot, szembeállítva a drogfogyasztás káros hatásaival.

  Nagy megtiszteltetést jelentene számunkra, ha elvállalná a VII. “Sporttal drog ellen” elnevezésű figyelemfelkeltő szabadtéri Thai Box edzésünkön képviseltetnék televíziós csatornájukat. .

  Szigetszentmiklós, 2019. június 01.

  Tisztelettel:

  Keszi Zoltán elnök Miklósi Sasok Thai Box Sportegyesület
  06 30 783 8944

 17. Jonapot kivanok, kernem onoket segitsenek nekem, csallokozbol vagyok Alistal kossegbol 87-eves nyugdijas
  vagyok es nagyon kedvelem a magyar sportot, sportkozvetiteseket Digi tv-en nezem, de bosszant ha a nemzet –
  kozi merkozest kozvetit, mint a mai Barcelona -Liverpol merkozes, es akkor a kepernyon nkem kiirjak hogy ez a tartalom nem elerheto.A szoszedaim nezhetik ezt a kozvetitest hat en miert nem. Kernem Onoket, hisz nem
  lehet ez olyan nagy akadaly, hogy nemtudjanak Onok nekem besegiteni. Elorei is koszonom, udvozletem
  Olle miklos
  Email cimem Mikulas.@ollegmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .