2019 március 20.
Főoldal / Egyéb / AXN HD – november 3-tól magyar nyelven

AXN HD – november 3-tól magyar nyelven

November 3-án a magyar piacon is megjelenik a Sony Pictures Television sorozatokat és filmeket műsorára tűző AXN HD csatornája.

Az AXN SciFi és AXN Crime csatornákhoz hasonlóan régiónk és az adriai országok közös műsort kapnak, csak a hangvivőben ill. feliratozásban lesz lokalizált a csatorna. rnA csatorna induláskor 80%-ban HD felbontású műsorokat sugároz főműsoridőben. rnJúlius közepén az AXN HD elindult Lengyelországban (a Polsat csomagban) is az eddigi Spanyolország, Portugália és Olaszország mellett. rnHabár az AXN normál felbontású változata eltérő műsort sugároz régiónk számára (azaz a magyar, lengyel, román, bolgár és adriai változat eltérő), azonban az AXN SciFi és AXN Crime azonos minden országban, így a legvalószínűbb, hogy a lengyel változat kap majd magyar ill. egyéb hangcsatornát ill. feliratozást. Mivel az AXN HD-t egyelőre csak a Polsat továbbítja, könnyen elképzelhető, hogy ők lesznek a kábelosztói is a keleti 13 fokról.

Egyelőre nincs információ, hogy mely magyar szolgáltatók kínálatában lesz elérhető a csatorna.

Forrás: sat-tv-radio

Ezt olvastad már?

Megszűnik az Echo TV

A két televíziós társaság tulajdonlásában, működésében, műsorainak tematikai hasonlóságában valamint célközönségében rejlő szinergiák maximális kihasználása …

Vélemény, hozzászólás?