2019 március 19.
Főoldal / Egyéb / Áremelés a Digi TV minden platformján

Áremelés a Digi TV minden platformján

Kisebb mértékű áremelkedés lesz február hónaptól a Digi TV műholdas és kábeles szolgáltatásainál. Az emelkedéssel együtt egyelőre nem jelentek meg új csatornák.

A most megjelent, február hónaptól érvényes ÁSZF szerint a Digi TV műholdas csomagok árai a következő képen alakulnak:rnDigi mini – 1200- Ft/hó – nem emelkedettrnDigi – bruttó 2.500,- Ft-ról bruttó 2.700,- Ft-ra,rnDigi+ – bruttó 2.900,- Ft-ról bruttó 3.000,- Ft-ra,

Kábeles szolgáltatásoknál nem csak a TV díja emelkedik, hanem az internet szolgáltatásé, és az eddig havidíj nélküli telefon sem ingyenes már. A kábeles árak a következő képen alakulnak február hónaptól:rnKábel TV:rnDigi : bruttó 2.500,- Ft-ról bruttó 2.800,- Ft-ra,rnDigi+ : bruttó 2.900,- Ft-ról bruttó 3.100,- Ft-ra,

Internet:rnStartNET: bruttó 2.500,- Ft-ról bruttó 2.700,- Ft-ra,rnBaseNET: bruttó 3.500,- Ft-ról bruttó 3.700,- Ft-ra,rnTopNET: bruttó 4.500,- Ft-ról bruttó 4.700,- Ft-ra.

Telefon: 200- Ft/hó

További változás, hogy a műholdas előfizetés lemondásakor már nem kell visszaszolgáltatni a kültéri egységet abban az esetben sem, ha az előfizető azt nem vásárolta meg.rnA műholdas szolgáltatás bekötési díja jelentősen emelkedett, februártól az 1TV-re való szerelés egyszeri költsége 11.500-FT, 2 TV-re pedig 13.000-Ft lesz, ezek az árak egyaránt érvényesek a készülék kihelyezésnél és a beltéri megvásárlásakor is. Készülék kihelyezésnél a második beltéri havi költsége továbbra is 300-Ft.

Ezt olvastad már?

Megszűnik az Echo TV

A két televíziós társaság tulajdonlásában, működésében, műsorainak tematikai hasonlóságában valamint célközönségében rejlő szinergiák maximális kihasználása …

8 hozzászólás

  1. Talán bővít is és a minősége is javul .

  2. Ezek normálisak?! Ki fog 13000-ért köttetni?

  3. Egy kicsit azért ez tényleg túlzás.rnGondolom szürési feladata van az összegnek, na de…

  4. Nem kell nekik az új előfizető. inkább minőségi fejlesztésen kéne gondolkodni Mert van mikor szörnyű a kép és a hang is . Itt szögezném le nem fikázni akarom a digit de sok ismerősömnek ez a véleménye .

  5. A havidíj emelkedése elfogadható,csak ne csináljanak belőle rendszert.

  6. Eddig a többi szolgáltató igazodott a DIGI áraihoz, most a DIGI igazodik a többi szolgáltató áraihoz (ld. UPC bekötés) :-B

  7. Azt se felejtsük el, hogy ebben az árban benne van a kültéri egység, tehát azt nem kell visszaadni lemondás esetén.rnMondjuk egy picit magasnak találom az árat, a UPC Direct bekötése 7200-Ft (kültéri egységgel 1 TV-re), a T-home-é pedig 4990-Ft akciósan ( a rendes ár 10.000-Ft). A Hello HD-t nem találtam meg, de az biztos drága.

  8. inkább ezeknek is felkéne venni az IKEA mentalitást…kellene engedniük a csináld magad vásárlást is.rnbemennénk, megvennénk a kártyát és mindenki ugy szerelné fel magának,ahogy akarja!!!

Vélemény, hozzászólás?