Alfawise WM02 Vezeték Nélküli Vertikális Egér – Kényelmes egerészés megfizethető áron

Egy egér, ami kényelmesebbé teszi a napi munkát, leveszi a terhelést a kézről és még a vezetéke sem akad be semmibe, ez az Alfawise WM02 vezeték nélküli vertikális kialakítású egér.

Az egér függőleges kialakítása csökkenti a kézre eső terhelést, kevésbé fárad el az egész napos munka alatt. Grafikus munkáknál, vagy játékoknál nagyon hasznos tulajdonsága, hogy egyetlen gombnyomással lehet állítani az optikai érzékelő felbontását 400, 800, 1600, vagy akár 2400 DPI is lehet. Vezeték nélküli kialakításának köszönhetően nem kell többé bajlódni a vezetékkel, mégis szinte azonnali lesz a válaszidő a lag-free technológia révén. Az egérhez tartozik egy 2,4GHz-en működő USB adapter, ami a számítógéphez kell csatlakoztatni. A könnyű hordozhatósága is biztosított, ugyanis az egér alján van egy külön kis tároló az USB adapternek, hogy mindig, azonnal kéznél legyen.

Az Alfawise WM02 egér 2db AAA elemmel működtethető, ami hosszú használati időt biztosít, de igény esetén természetesen tölthető elemeket is lehet hozzá használni. A Lenti kuponnal most kedvezményes áron vásárolható meg a Gearbest webáruházban, de csak 80db erejéig használható fel, ezért nem érmes várni vele, ha kicsit olcsóbban szeretnéd megvásárolni.

Vásárlás

Ezt olvastad már?

Xiaomi Wanbo mini HD projektor

Xiaomi Wanbo mini Gyermek Projektor Bemutató

Ezúttal egy hobbi, gyerekek részére szánt projektort szeretnénk bemutatni nektek, ami nem más, mint a …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .