banner

Alfawise V8S Max Robotporszívó Bemutató – UV fertőtlenítéssel porszívóz és felmos

Az Alfawise V8S Max robotporszívó egy új termék a gyártó kínálatában, amely a porszívózás és a felmosás mellett már UV fénnyel való fertőtlenítésre is képes. A V8S Max egy nagyon kedvező árfekvésű robotporszívó, amely akár telefonról is vezérelhető, valamint rendelkezik minden fontos funkcióval, hogy megkönnyítse a napi munkánkat. Ez a modell lézeres feltérképezéssel még nem rendelkezik, de kárpótlásul van benne giroszkópszenzor, ami segíti a tájékozódását. Ezen túlmenően a beépített UV lámpa segítségével alkalmas a tisztítandó felület fertőtlenítésére is.

Az Alfawise V8S Max robotporszívó számos szenzorral felszerelték, hogy a lehető legbiztonságosabban, és pontosabban végezze a dolgát. Többek között rendelkezik leesés elleni védelemmel, tárgyakkal való ütközések elkerülésére is felkészítették, valamint az akadályok kikerülésére is képes. Habár lézeres feltérképezéssel ez a modell nem rendelkezik, mégsem fog össze-vissza kóborolni a lakásban, van ugyanis egy giroszkóp szenzora, aminek köszönhetően képes eltárolni, hogy merre járt már, és oda többet nem fog visszamenni. A felső kategóriás készülékek egyik legkedveltebb funkciója a virtuális fal, amit nem lép át a porszívó, mindez megvan az Alfawise V8S Max készülékben is, de itt fizikai falat kell képezni egy a padlóra/szőnyegre ragasztható, letehető mágnescsíkkal, amit a porszívó érzékelni fog és nem lépi át, hanem megfordul és máshol folytatja a takarítást.

A porszívózás mellett alap felmosásra is képes az Alfawise V8S Max robotporszívó. 350ml űrtartalmú víztartályából 3 fokozatban tudja adagolni a szükséges vizet, ráadásul ezt automatikusan és elektronikus szabályozással teszi. A porszívózással egy időben képes a felmosásra is, sőt az UV lámpával még fertőtleníti is a területet ahol járt. Az Alfawise V8S Max 3 tisztítási móddal rendelkezik, lehet csak porszívózni vele, lehet porszívózni+felmosni egyszerre, valamint van csak felmosási módja is.

A készülék két oldalkefe segítségével továbbítja a nagyobb szennyeződéseket a középen lévő forgókeféhez, amely a szőnyeg mélyebb résziből is képes eltávolítani a legapróbb porszemeket is. Az Alfawise V8S Max porszívó meglehetősen nagy, 1800PA szívóerővel rendelkezik, ezáltal a nagyobb méretű piszkok, mint pl. a rizsszemek felszívására is képes. Porszívózás közben a beépített UV lámpa csírátlanító hatásának köszönhetően képes fertőtleníteni is a már megtakarított felületet. Ez utóbbi funkciója miatt különösen ajánlott minden olyan lakásba ahol kisállatokat tartanak.

Az Alfawise V8S Max rendelkezik olyan hagyományos robotporszívó funkciókkal is, mint a mobiltelefonos alkalmazással való távoli vezérlés, a világ bármely pontjáról ütemezhetjük a működését, időzítőket állíthatunk be, elindíthatjuk a takarítást, vagy épp leállíthatjuk azt. Ezen túlmenően ha rendelkezünk Google Home, vagy Amazon Alexa okos otthon rendszerekkel, akkor azokhoz is integrálhatjuk, majd ezt követően akár hangutasításokkal is vezérelhetjük a készüléket.

A V8S Max meglehetősen nagy, 2600mAh kapacitású akkumulátort kapott, ami egyetlen feltöltéssel akár 150nm nagyságú terület felporszívózását is lehetővé teszi. Az Alfawise legújabb készüléke is feltölti saját magát. Ha érzékeli, hogy lemerülés közeli állapotba került, akkor elindul és megkeresi a töltőegységét, majd csatlakozik hozzá. Ez mellett megvan a manuális, adapterrel való feltöltés lehetősége is, sőt még fizikai főkapcsoló is került rá, amivel mindig biztosak lehetünk benne, hogy teljesen áramtalanítottuk a készüléket.

Az Alfawise V8S Max porszívót jelenleg előrendelésben lehet megvásárolni a Gearbest online áruházból. Az ára a bevezetőakcióban igazán kedvező, mindösszesen 179,99$-ba kerül, ami a mostani magasabb árfolyammal számolva körülbelül 59000- Ft-nak felel meg. Ebben az árban már benne van a vámmentes EU Priority Line (DPD) szállítás is.
A megrendeléshez kattints a lenti zöld gombra.

 

Vásárlás

Ezt olvastad már?

HAKOmini Android TV okosító Netflix 4K támogatással és szuper árral

HAKOmini Android TV okosító Netflix 4K támogatással és szuper árral

A napokban felbukkan egy új TV okosító készülék, ami mindenképp érdemes néhány szóra. A HAKOmini …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .