banner

Alfawise V10 Max Bemutató – Olcsó lézeres robotporszívó

Megérkezett az Alfawise legújabb lézeres vezérlésű robot porszívója, itt a V10 Max. Az Alfawise V10 Max egy valóban okos készülék, ráadásul a porszívózás mellett intelligens felmosásra is képes, az ára pedig parádésan olcsóra sikeredett.

Az Alfawise V10 Max robotporszívó a gyártó legújabb terméke ebben a kategóriában, volt már korábban is lézeres feltérképezésre képes készülékük, de a V10 Max még annál is jobb lett. Az Alfawise a Gearbest webáruház saját márkája, alatta jó minőségű, de elérhető árú készülékek szerepelnek, nincs ez másképp most sem. A V10 Max ára parádésan olcsóra sikeredett, már a bevezető időszakban is 219,99$-os áron megvásárolható. Tekintve, hogy lézeres navigációjú porszívóról van szó (nem a kóválygó fajta, mindig tudja, hogy merre jár), ami ráadásul felmosásra is képes, ez az ár jelenleg a legjobb a piacon.

Vásárlás

Kialakítás

Az Alfawise V10 Max robotporszívó kinézetre nagyon hasonló a többi társához, a jól bevált kerek forma, elől-hátul-alul érzékelőkkel ellátva, a tetején pedig a lézeres szenzor emelkedik ki. Amit fontos még megemlíteni, az a 2 söprőkefe, ami által sokkal hatékonyabban és gyorsabban képes takarítani. A porszívó magassága csupán 10cm, ezáltal sok olyan helyre is befér, ahol egyébként nehéz takarítani (ágy alatt, szekrény alatt…).

Funkciók

A legfőbb funkciója természetesen a porszívózás, de ez mellett alapszintű felmosásra is képes. Irányítani a hozzá tartozó telefonos alkalmazás segítségével lehet, akár otthonunktól távol is, az interneten keresztül. A robotporszívó képes 360 fokban feltérképezni a takarítandó helyiséget, ezt követően pedig egy útvonaltervet készít róla, majd ezt az előre megtervezett útvonalat járja be. A készülék megfelelően nagy 2200Pa szívóerőt képes kifejteni, ezáltal a szőnyeg mélyebb rétegeiből is eltávolítja a port.

Főbb tulajdonságok

  • 360° lézeres radar: Az egész helyiséget feltérképezi, és nem lesz eldugott hely. Azonosítja az akadályokat és megrajzolja a ház térképét a takarítás előtt.
  • Fejlett processzor és SLAM algoritmus: A padló állapotának valós idejű észlelése, a tisztítási út megtervezése és a hatékony tisztítási mód kialakítása.
  • 32 beépített érzékelő: Kikerüli az akadályokat, bútorokat
  • 450ml-es, nagy kapacitású víztartály: Elektronikus vezérlésű víztartály, intelligens vízszabályozással.
  • 2200Pa erőteljes szívóerő: Hatékony motor, erőteljes porszívózás.
  • APP vezérlés és virtuális fal:  Mindig követi a pancsokat, tiltott helyekre nem megy.
  • Töltés és folytatás: Ha lemerül, akkor feltöltődik és ott folytatja, ahol abbahagyta.
  • Hangvezérlés: amazon Alexa és Google Home kompatibilis
  • Megosztható: Több személy is vezérelheti távolról a készüléket

Intelligens töltés

Az Alfawise V10 Max robotporszívó is képes arra, hogy lemerülés esetén automatikusan feltöltse önmagát. Amikor érzékeli, hogy az akkumulátor töltöttségi szintje 20% alá esett, akkor automatikusan megkeresi a töltőállomását és csatlakozik hozzá. Teljes feltöltődés esetén szintén automatikusan visszamegy arra a helyre, ahol épp volt a lemerülés előtt, majd onnan folytatja a munkát, ahol abbahagyta.

Árak, kupon

Az Alfawise V10 Max robotporszívó megvásárolható a Gearbest online áruházban. Jelenleg az ára 219,99$ ami kb. 66000- Ft-ot jelent. A vámmentes EU Priority Line szállítás már benne van az árban, így további felmerülő költségekkel már nem kell számolni. Csak kattints a lenti zöld gombra, helyezd a porszívót kosárba és a fizetési oldalon add meg a lenti kuponkódot. Ez most az egyik legjobb (ha nem a legjobb) ár-érték arányú lézeres navigációval rendelkező robotporszívó a piacon.

Vásárlás

Ezt olvastad már?

HAKOmini Android TV okosító Netflix 4K támogatással és szuper árral

HAKOmini Android TV okosító Netflix 4K támogatással és szuper árral

A napokban felbukkan egy új TV okosító készülék, ami mindenképp érdemes néhány szóra. A HAKOmini …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .