Alfawise RST2056 szónikus elektromos fogkefe

A közelmúltban jelent meg az Alfawise RST2056 típusjelzésű elektromos fogkeféje, ami kedvező ár-érték aránya miatt gyorsan a vásárlók kedvence lett. Az Alfawise a GearBest webáruház saját márkája, amely termékekre egyöntetűen jellemző a jó minőség mellett a kedvező árcetli is. Nem ez a gyártó első fogkeféje, de korábbi modellek nem rendelkeztek ennyi funkcióval.

Az Alfawise RST2056 jelenleg a legújabb fogkefe a gyártó kínálatában, minden szempontból többet tud, mint a korábbi modellek. A megjelenéséről túl sokat nem érdemes beszélni, elektromos fogkefe formája van. Ez a modell úgynevezett szónikus fogkefe, ami annyit jelent, hogy nem körkörös rotációs mozgással, hanem a fogkefe fejének, sörtéinek a mozgatásával tisztítja a fogakat, ezáltal kíméletesebb a fogínyhez. Fontos, hogy használat közben nem szabad a foghoz nyomni, elegendő csak hozzáérinteni, a sörték finom mozgása gondoskodik a foglepedék és az ételmaradék megfelelő eltávolításáról.

Az Alfawise fogkefe teljesen vízálló, a töltő része is műanyag bevonatot kapott, ezáltal nyugodtan lemoshatjuk a csap alatt is. A készülék meglepően könnyű, pedig benne egy 650mAh kapacitású tölthető akkumulátor is található, ami akár egyetlen töltéssel 15 napig is működteti a fogkefét napi 2X használatot figyelembe véve. A beépített motor a sörtéket percenként 40 000 alkalommal rezgeti meg és 4 különböző tisztítási móddal is használhatjuk. A “Clean” funkció a legerősebb fokozaton gondoskodik a fogak tisztaságától, a “Soft” kíméletesebb tisztítást eredményez, a “Whiten” és a ‘Massage’ mód oldalirányban is rezgeti a sörtéket.

A fogkefe automatikus időzítővel is rendelkezik, az alapértelmezett 2 perces időtartam után kikapcsol, valamint 30 másodpercenként pillanatnyi megállítással jelzi, hogy váltsunk oldalt.

A csomagban 3 fejet találunk különböző színjelöléssel, ezáltal akár a család minden tagja használhatja a fogkefét, természetesen pótfejet is lehet hozzá vásárolni, szintén nagyon kedvező áron.
Az Alfawise RST2056 szónikus fogkefe felveszi a versenyt a nagyobb/népszerűbb gyártók termékeivel, de azoktól jóval kedvezőbb áron juthatunk hozzá. Ha nem fontos a Philips, vagy az Oral-B logo a készüléken, akkor bátran rendeld meg ezt a fogkefét, nem fogsz benne csalódni, én már használom… Az árát tekintve is jó vételnek számít, a lenti kuponkóddal most 20,99 $-t (kb.: 6000-Ft) kell érte fizetni, ráadásul a posta ingyenes, és az értéke miatt még vámkezeltetni sem kell.

Vásárlás

Ezt olvastad már?

Oclean családi csomag akciók

Nagyszerű Oclean Családi Csomag Akciók

Szuper akciós Oclean fogápolási termékek most csomagban még olcsóbb áron. Elektromos fogkefe, szájzuhany és a …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .