Alfawise PME1606 EU WiFi okos konnektor bemutató

Az Alfawise PME1606 EU okos konnektor minden okos otthon elengedhetetlen tartozéka. Elegendő csak be dugni egy szabad, földelt konnektor aljzatba, majd a vezérelni kívánt eszközt hozzá csatlakoztatni. Telefonnal vezérelhető, ki-be kapcsolható akár akkor is, ha nem vagyunk otthon. Jó szolgálatot tehet feledékeny embereknek pl. a vasalóhoz csatlakoztatva, többé nem kell azon agyalni, hogy kikapcsoltuk-e, csak egy gombnyomás a telefonon és máris áramtalanítottuk az eszközt.

Több, előrebeállított időzítő is programozható , a megadott időben be- illetve kikapcsol. Csatlakoztasd a kávéfőzőhöz, állítsd be a reggeli ébredésed időpontjára és mire kiérsz a konyhába már vár is a jó meleg kávé. Felhasználási területe szinte végtelen, bármilyen elektromos eszköz ki- illetve bekapcsolható a segítségével. Egy korábbi modellje legutóbb nálunk a karácsonyfa világítást vezérelte, beidőzítettem és mindennap fel, majd lekapcsolta a megadott időben.

Az Alfawise PME1606 EU okos konnektor kétféle változatban érhető el, a nagyobbik típus már képes monitorozni a hozzá csatlakoztatott készülék energia felhasználását is. A jelentésben szép grafikonon látható, hogy mikor és mennyit fogyasztott az adott készülék, ez nagyon hasznos funkció lehet például klímák használatánál, hogy ne legyen nagy meglepetés a villanyszámlán. A lenti gombra kattintva a nagyobb változathoz visz a link, csak 1$-al drágább, mint az alap modell, így ez sokkal jobban megéri.

Vásárlás

Ezt olvastad már?

Xiaomi Wanbo mini HD projektor

Xiaomi Wanbo mini Gyermek Projektor Bemutató

Ezúttal egy hobbi, gyerekek részére szánt projektort szeretnénk bemutatni nektek, ami nem más, mint a …

2 hozzászólás

  1. Nem túl smart… csak egy telefonhoz lehet csatlakoztatni

    • Nálam ebben az évben egy ilyen kapcsolgatja a karácsonyi ablakdísz világítást, teljesen rendben működik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .