2021 január 16.

Alfawise PME1606 EU WiFi okos konnektor bemutató

Az Alfawise PME1606 EU okos konnektor minden okos otthon elengedhetetlen tartozéka. Elegendő csak be dugni egy szabad, földelt konnektor aljzatba, majd a vezérelni kívánt eszközt hozzá csatlakoztatni. Telefonnal vezérelhető, ki-be kapcsolható akár akkor is, ha nem vagyunk otthon. Jó szolgálatot tehet feledékeny embereknek pl. a vasalóhoz csatlakoztatva, többé nem kell azon agyalni, hogy kikapcsoltuk-e, csak egy gombnyomás a telefonon és máris áramtalanítottuk az eszközt.

Több, előrebeállított időzítő is programozható , a megadott időben be- illetve kikapcsol. Csatlakoztasd a kávéfőzőhöz, állítsd be a reggeli ébredésed időpontjára és mire kiérsz a konyhába már vár is a jó meleg kávé. Felhasználási területe szinte végtelen, bármilyen elektromos eszköz ki- illetve bekapcsolható a segítségével. Egy korábbi modellje legutóbb nálunk a karácsonyfa világítást vezérelte, beidőzítettem és mindennap fel, majd lekapcsolta a megadott időben.

Az Alfawise PME1606 EU okos konnektor kétféle változatban érhető el, a nagyobbik típus már képes monitorozni a hozzá csatlakoztatott készülék energia felhasználását is. A jelentésben szép grafikonon látható, hogy mikor és mennyit fogyasztott az adott készülék, ez nagyon hasznos funkció lehet például klímák használatánál, hogy ne legyen nagy meglepetés a villanyszámlán. A lenti gombra kattintva a nagyobb változathoz visz a link, csak 1$-al drágább, mint az alap modell, így ez sokkal jobban megéri.

Alfawise PME1606 EU Standard WiFi Smart Plug – With Power Detection Support

Normál ár: 12.99 $

Akciós ár: 8,99 $

Kuponkód: 11PME1606EU11

VÁSÁRLÁS

Ezt olvastad már?

Megérkezett a Mecool KM6 TV Box a legújabb Amlogic S905x4 SoC-al

Megérkezett a MECOOL KM6 Deluxe Edition és a MECOOL KM6 Classic Edition TV okosítók, már …

2 hozzászólás

  1. Nem túl smart… csak egy telefonhoz lehet csatlakoztatni

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .