banner

Alfawise B15 bemutató – Itt az okos autós hűtőláda

Az Alfawise B15 személyében megérkezett az okos hűtőláda is, amely autóban, kempingben, vagy akár kerti partik alkalmával is jó szolgálatot tehet. Saját inverteres kompresszorával már inkább hasonlít egy valódi fagyasztóhoz, képes ugyanis -20 fokos hőmérsékletet előállítani és folyamatosan tartani.

Az Alfawise B15 egy 15l kapacitással rendelkező hűtőláda melyet szinte bárhová magunkkal vihetünk. Aktív készülék révén rendelkezik egy beépített kompresszorral, mely úgy képes hűteni, mint egy fagyasztószekrény. A gyors hűtés funkciójának köszönhetően a behelyezett 25 fokos, szoba hőmérsékletű termékeket (ételeket, italokat) 1 óra alatt képes lehűteni -20 fok hőmérsékletűre. 

Mitől is lehet okos az Alfawise B15 hűtőláda? Attól, hogy van benne beépített Bluetooth adapter, amin keresztül csatlakozhatunk hozzá a mobilunkkal és  vezérelhetjük távolról is minden funkcióját. Nagyon jó példa erre, ha a hűtőláda a csomagtartóban van, mi pedig elől utazunk az autóban, és rá akarunk pillantani a hőmérsékletére, vagy épp lekapcsolnánk a ládát. A hűtőládán van egy LCD kijelzővel ellátott kezelőpanel is, ahol van egy USB csatlakozási pont is, így akár a telefonunkat is tölthetjük róla. 

Az Alfawise B15 hűtőláda (vagy hívhatjuk akár fagyasztóládának is) 15l-es űrtartalommal és kompakt méretekkel rendelkezik. Egy 0,5l-es sörös doboz állítva kényelmesen elfér benne, ráadásul nincsenek hűtőláda akkuk, amik feleslegesen foglalnák a helyet. Használható hálózati 230V-os áramforrásról a hozzá tartozó adapter segítségével, de szabványos szivargyújtó csatlakozót is kapunk hozzá az autóban történő használathoz. Apropó autó, használható 12V-os kimenetről személyautókban, vagy 24V-os kimenetről teherautókban is.

A hűtőláda energiafogyasztása mindössze 45W, ami a gyártói leírás szerint megfelel egy autó fényszóró izzónak. Az Alfawise B15 hűtőládába védelmet is építettek be, nehogy véletlenül nagyon megterhelje, vagy lemerítse az autó akkumulátorát. Amennyiben a láda érzékeli, hogy a feszültség egy megadott szint alá csökken, akkor azonnal leáll és megvárja, hogy az autó akkumulátora nagyobb szintre töltődjön, majd újra visszakapcsol.

Az Alfawise B15 típusú hűtőláda nem az olcsóbb termékek közé tartozik, de nem is gagyi készülékről van szó. Az ára 200$ körül alakul, ami majdnem 60.000.- Ft, ezért az összegért azonban kapunk egy olyan hűtőt az autónkba, amiben a fagyasztott hús nemcsak a Balatonig, de akár az Adriáig sem olvad ki (a hideg sörről nem is beszélve…). Megrendeléskor válasszátok hozzá a Priority Line szállítást, hogy vámmentesen érkezzen meg.

Vásárlás

Ezt olvastad már?

Retro játékkonzolok akciósan magyar raktárból

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az úgynevezett retró játékkonzolok, amiből most 4 típus egészen jó áron …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .