Alfawise A8 vezeték nélküli billentyűzet, egér, vagy távirányító

Az Alfawise A8 egy nagyon hasznos kiegészítő, ami egyben lehet egér, billentyűzet, touchpad, vagy akár távirányító is. Tökéletes választás lehet a távirányító helyett egy TV Box-hoz, PC-hez csatlakoztatva teljesen kiválthatjuk vele a hagyományos billentyűzetet és az egeret.

Az Alfawise A8 billentyűzet, egér kombó vezeték nélküli kapcsolaton keresztül működik, a tartozék USB kulcsot csak bedugjuk a vezérelni kívánt eszköz egy szabad portjába és pár pillanat múlva már használhatjuk is. Teljesen automatikus Plug&Play a telepítése, driver nem szükséges hozzá. Kitűnő választás Android TV Box mellé, ha már meguntuk a bajlódást a távirányítóval, de használható más Android asztali eszközzel például projektorral is. PC számítógéphez, vagy laptophoz is hozzákapcsolhatjuk, így például egyszerűen kezelhetjük akár a HTPC alkalmazásokat is a TV képernyőjén. Számos dedikált gombot is elhelyeztek rajta az Android, vagy Windows alkalmazások gyors, egygombos eléréséhez.

Az Alfawise A8 wireless keyboard elemmel, vagy akkumulátorral is üzemeltethető, akkumulátoros használat esetén a töltés egy micro USB csatlakozón keresztül lehetséges bármelyik normál telefon töltővel. Fejlett energiatakarékos megoldásainak köszönhetően, ha nem használjuk, akkor automatikusan készenléti módba helyezi magát, így nem meríti a telepeket. A billentyűzet kiosztás angol nyelvű, így sajnos magyar ékezetes karaktereket nem tudunk majd vele bevinni, Android TV Box-nál, vagy HTPC-nél erre nem is nagyon lesz szükség, mert használhatjuk a képernyőn megjelenő billentyűzetet is.

Most nagyon jó áron vásárolható meg, mindössze kb. 2000- Ft-ba került, és szinte ingyenes (90- Ft) posta is választható hozzá. Megrendelni a lenti zöld gombra kattintva tudod.

Vásárlás

Ezt olvastad már?

Xiaomi Wanbo mini HD projektor

Xiaomi Wanbo mini Gyermek Projektor Bemutató

Ezúttal egy hobbi, gyerekek részére szánt projektort szeretnénk bemutatni nektek, ami nem más, mint a …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .