banner

A UPC elindítja a Viasat World Epic Drama TV csatornáját

A Viasat World bejelentette, hogy az Epic Drama elnevezésű, pazar történelmi drámasorozatokat sugárzó TV csatorna és SVOD kínálat mostantól elérhető a régió vezető kábelszolgáltatójának, a UPC lengyel, román és magyar kínálatában. A dinamikusan növekvő tartalmi márka nézőtábora így további 1,5 millió előfizetővel nő a közép- és kelet-európai régióban és bekerül a Viasat World UPC portfoliójába ezekben az országokban.

banner

Az Epic Drama TV csatorna és SVOD szolgáltatás 2017. decemberében indult és már több, mint 60 szolgáltató kínálatában érhető el a régióban.  A csatorna indulását megelőző kiterjedt kutatás bizonyította a TV csatorna szükségességét. Ennek köszönhetően az Epic Drama újszerű koncepciójával átalakította a csatornapiacot.

Benjamin Groocock, a Viasat World kereskedelmi alelnöke így nyilatkozott: “A szakértő szerkesztőink által összeválogatott műsorstruktúra segítségével nagy sikereket értünk el Lengyelországban, Romániában és Magyarországon. Legnagyobb örömünkre pedig mostantól a csatorna a UPC előfizetői számára is elérhetővé válik ezeken a piacokon. A UPC-vel hosszú idő óta fennálló kapcsolatunk tovább erősödik az Epic Drama bevezetésével. Folyamatosan bővítjük a csatorna műsorát minőségi, izgalmas és új drámasorozatokkal, amikkel lenyűgözhetjük az előfizetőket.”

Magyarországon a Viasat Explore és a Viasat History/Nature csatornákhoz csatlakozik az Epic Drama, amely a 85-ös programhelyen érhető el, és az indulástól számított két hónapig a Digital Bronz csomag előfizeti számára is látható lesz. Lengyelországban az Epic Drama csatlakozik a Viasat World többi csatornájához: a Polsat Viasat History, Polsat Viasat Explore és Polsat Viasat Nature mellett a Max(EBT) csomagban kerül elosztásra (de szélesebb közönségnek is elérhető lesz a bevezetéskori nyitott időszakban). A román előfizetők a kábelcsomag részeként a Viasat History, Viasat Explore, Viasat Nature és TV1000 mellett élvezhetik ezentúl az Epic Drama csatornát. A lineáris csatorna mellett hamarosan megjelenik az SVOD kínálat is.

A bevezetési időszakban több premier drámasorozat is bemutatkozik a csatornán. A díjnyertes Válaszvonal (Line of Separation) a II. világháború végén, a berlini fal építése idején mutatja be a demokrácia és kommunizmus között rekedt Tannbach nevű város történetét. A szintén több díjat kiérdemlő A Tudor-dinasztia (The Tudors) sztárokat is felvonultató stábja a fiatal VIII. Henrik király történetét mutatja be. Közelebbről megismerhetjük a kalandos életű uralkodót, aki az angol királyi udvar intrikáit – és persze saját szívügyeit is – kellő fenntartással kezeli.

Júliusban kezdődik A kollekció (The Collection), amely a francia történelem egyik fontos időszakában játszódik és a sikerhez vezető útról szól. Párizs, 1947: divatbirodalom bontakozik ki a háború sújtotta város romjain. A lélegzetelállító és könyörtelen Paul Sabine vezette House of Sabine új trendeket hoz a háború utáni divatvilágba, de a csillogás és elegancia mögött sötét titok lapul, ami tönkreteheti a vállalat gondosan felépített sikerét. A Kémek küldetése (X Company) új évaddal jelentkezik. Folytatódik a II. világháború izgalmas és veszélyes kémsztorija, amely öt, az X táborban kiképzett fiatal ügynök életén keresztül mutatja be a titkos küldetéseket.

Bogdan Bucurei, a UPC közép-kelet-európai előfizetői ajánlatokért és tartalomért felelős igazgatója hozzátette: “A Viasat World minőségi csatornáinak népszerűsége töretlen előfizetőinknél és nagy örömünkre szolgál, hogy ezentúl az Epic Drama is elérhetővé válik kínálatunkban. Sok jó dolog történik a csatorna háza tájékán és fantasztikus új tartalmak érkeznek. Örülünk, hogy kiterjeszthetjük a Viasat Worlddel meglévő kapcsolatunkat és az előfizetők igényeihez igazodva a várva várt tartalmak immár bárhol és bármikor elérhetők.

Ezt olvastad már?

Netflix filmek rövidesen a UPC előfizetőknek is

A világ legnagyobb kábelkommunikációs vállalata, a Liberty Global ma bejelentette, hogy többéves megállapodást kötött a …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .