2020 április 1.

A Duna TV ismét Hot Bird díjas

14 díjat osztott ki idén Velencében az Eutelsat, a Duna TV ismét a legjobbak között van.

Velencében tartották a díjátadó ünnepséget, a „versenyen” több mint 20 ország 150 csatornája vett részt. A CCTV-9 nyerte meg az Eutelsat Speciális Díját, az innovációt és ötleteket értékelték, amit az adó a programok gyártása és szervezése alatt, valamint Kína Európával való megismertetése során mutatott fel. A Yes Italia, a RAI közszolgáltató egyik új csatornája, a „Nemzeti Ablak” elismerést kapta meg, míg a szintén olasz TG24, a Sky news híradóiról híres csatorája, „Érdem Díjat” nyert.

A „Nézők döntése” díj idén is a Duna TV birtokába került. Ezzel a csatorna harmadszor vált az elismerés büszke birtokosává, korábban 2006-ban és 2008-ban választották meg a nézők.

A legjobb HD csatorna a HD Suisse, a legjobb gyerekcsatorna az orosz TeleNyanya (TV Nanny), a legjobb mozicsatorna a lengyel Wojna i Pokój TV, a legjobb kulturális az orosz Zakon TV, a legjobb dokumentumokat sugárzó a szintén orosz Vremya, a legjobb tudományos-fantasztikus az észak-afrikai M-Net Action, a legjobb stílustanácsadó a német Body In Balance, a legjobb zenei adó a francia Trace Topical, a legjobb hírcsatorna a BBC Persian, a legjobb sportcsatorna a Sky Sport 24 lett.

A Hot Bird díj gondolata 1998-ra vezethető vissza, a műholdon sugárzott csatornák számára hozták létre ezt az elismerést.

Forrás: sat.hu

Ezt olvastad már?

A Cartoon Network humoros ‘kézmosós’ videóval és kódolatlan időszakkal járul hozzá a gyerekek otthoni neveléséhez és szórakoztatásához

A Cartoon Network humoros, figyelemfelkeltő videót készített a fokozott higiénia fontosságáról, valamint, hogy az otthoni …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..