2019 március 19.
Főoldal / Egyéb / A Digisport trükkel jutna el a nézőkhöz

A Digisport trükkel jutna el a nézőkhöz

A Bajnokok Ligája és az angol foci jogait is elveszítheti a Digisport, ha nem sikerül megállapodnia a kábelszolgáltatókkal. A többmilliárdos veszteség elkerülésére most azt találták ki, hogy megvásárolják a Sportklubot, és a másik csatorna szerződéseire hivatkozva vetetik fel a T-Home és a UPC kínálatába saját programjukat.

A Digisport felvásárolná az IKO-csoporthoz tartozó Sportklubot, és információink szerint erről már tárgyalt is az RTL Klubban is tulajdonrésszel rendelkező cégcsoporttal, sőt a tárgyalások lassan le is zárulnak. A BL jogait is birtokló Digisportnak tulajdonképpen a fennmaradást jelentheti, ha sikerül megvásárolni a Sportklubot, hiszen szeptemberben a T-Home hivatalosan is bejelentette, hogy jövőre sem veszi fel kínálatába a DigiTv tulajdonosában lévő sportcsatornát, és úgy tudjuk, hogy a UPC-vel is megakadtak a tárgyalások.

A hír az index-en olvasható tovább.

Ezt olvastad már?

Megszűnik az Echo TV

A két televíziós társaság tulajdonlásában, működésében, műsorainak tematikai hasonlóságában valamint célközönségében rejlő szinergiák maximális kihasználása …

5 hozzászólás

  1. Ez megint egy lejárató cikk!rnMég nem unja az index? %-(rnA DigiSport kizárólag a T-Home és a UPC szolgálatóknál nem érhető el, az összes többi szolgáltatónál már rég elérhető a csatorna!!!

  2. Ezt már egy hónapja körül leírtam itt , de már nem találom, hogy melyik topicban. rnMaga a cím és a megfogalmazás lejárató.

  3. Az azért erős túlzás,hogy az összes többi szolgáltatónál megtalálható!

  4. Talán a T-Home-nak el kéne indítania a T-Sport-ot.

  5. Állítólag a Sportklubot sem tudják fenntartani !

Vélemény, hozzászólás?