banner

360 S7 robotporszívó bemutató – Kuponnal most nagyon jó áron rendelhető

A 360 S7 robotporszívó egy felső kategóriás, intelligens lézervezérlésű készülék, ami méltó ellenfele a legnagyobbnak számító Roborock márkának. A porszívózás mellett alapszintű felmosásra is képes, mindezt pénztárcakímélőbb áron, mint a konkurens márkák termékei.

A 360 S7 a gyártó legnagyobb tudással rendelkező robot porszívója, mindennel felszerelték, amivel csak lehetséges. LDS Lidar lézer technológiával képes feltérképezni a porszívózandó területet, ezáltal mindig pontosan tudja, hogy hova kell mennie, és hol járt már. Alapszintű felmosásra is képes, ráadásul ebbe is építettek egy kis intelligenciát, ugyanis képes felismerni, ha szőnyegre téved és akkor automatikusan elzárja a víz útját.

A 360 S7 jelenleg az egyik legnagyobb tudással rendelkező robotporszívó, kitűnő minőségű, felső kategóriás készülék. Megrendelni a zöld gombra kattintva tudod, de nézd meg a cikk alján lévő kupont is hozzá.

Vásárlás

Képességek

A 360 S7 robotporszívót számtalan funkcióval vértezték fel, több tisztítási módot támogat, a lézeres szenzorával képes feltérképezni a takarítandó helyiséget és az előre kiszámolt útvonalat járja be. Rendelkezik leesés elleni védelemmel is, ha olyan helyre téved, ahol nincs biztonságban, akkor megfordul és többet nem megy arra a területre. Hasonlóan tudunk bizonyos területeket kizárni a takarításból, ezekre a helyere még véletlenül sem fog menni a robot.

A 360 S7 jelenleg a csúcsmodell a gyártó készülékei között, ezért ebben van a legtöbb kényelmi és okos opció, de megtalálhatóak az olyan alap funkciók is, mint a teljesen automatikus öntöltés és az ütközések elleni védelem is. A szívóereje is neki a legnagyobb a társai közül, ez tiszteletreméltó 2000 Pa értéket jelent, ehhez pedig mindössze 65dB zajszint párosul, így még hangosnak sem mondható. A szívóerő is szabályozható, az alacsonyabb értéken még jobban csökken a zajszint.

A porszívó vezérlése a dedikált mobiltelefonos alkalmazással történik, ami jelenleg angol nyelven érhető el, és jó hír, hogy a porszívó is beszél angolul, nem kell a kínai szöveget hallgatni, mint néhány konkurens termék esetében. A mobilapplikációval teljes körűen vezérelhetjük távolról is a porszívót, de időzítőket is létrehozhatunk, így nagyon pontosan megtervezhető a napi takarítás.

Kupon

Megrendeléshez kattints a lenti zöld gombra, és a fizetési oldalon add meg a kuponkódot, hogy olcsóbb áron juthass hozzá. Jelenleg van EU raktárban is, de, ha nem sürgős, akkor rendelheted HK raktárból is ingyenes és vámmentes EU Priority Line szállítással.

Vásárlás

Ezt olvastad már?

HAKOmini Android TV okosító Netflix 4K támogatással és szuper árral

HAKOmini Android TV okosító Netflix 4K támogatással és szuper árral

A napokban felbukkan egy új TV okosító készülék, ami mindenképp érdemes néhány szóra. A HAKOmini …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .