360 S6 robotporszívó – intelligens, okos és most nagyon jó áron kapható

A 360 S6 típusjelű robotporszívó csak látszólag névtelen készülék, a háttérben egy kitűnő minőségű és kiválóan használható okos eszköz bújik meg. Mind tulajdonságaiban, mind kivitelezésében felveszi a versenyt a kategória királyának kikiáltott roborock S50 porszívóval, azonban az árcédulája jóval soványabb attól.

Vásárlás

Kitűnően használható mindenhol, ahol fontos a napi takarítás pl. kisállat elhullajtott szőre miatt, a 360 S6 robotporszívó a padló egyszerű felmosására is alkalmas. A lézeres útvonal tervezésnek köszönhetően nem bolyong a lakásban, hanem az előre kiszámolt útvonalat fogja bejárni. Beépített bútorvédelemmel is felszerelték, ezáltal nem fog kárt tenni egyik lakásban található tárgyban sem. A szintén nagyszerű mobilalkalmazással távolról is vezérelhető, akkor is takarít, ha nem vagyunk otthon. Az 1800Pa szívóerőnek nem csak a porrészecskék nem tudnak ellenállni, de a nagyobb szennyeződések is maradéktalanul felszívódnak. 

A padló egyszerű felmosására is alkalmas, beépített 0,4l-es víztartállyal rendelkezik. A levegőt HEPA filteren keresztül fújja vissza, ezáltal az apró porrészecskéket is kiszűri, a HEPA szűrője mosható. Amikor a 360 S6 robotporszívó érzékeli a lemerüléshez közeli állapotot, akkor automatikusan megkeresi a töltőjét, és csatlakozik rá, a teljes feltöltődéshez szükséges idő körülbelül 2 – 2,5 óra. 
Leesés elleni védelemmel is felszerelték, ha pl. lépcsőhöz érkezik, akkor azonnal megfordul. Az alacsonyabb küszöb sem jelenthet neki gondot, körülbelül 1,5cm tereptárgyakon tud még felkapaszkodni. Tiltott zónák beállítására is van lehetőség (láthatatlan fal), például, ha nem szeretnénk, hogy a konyhába is bemenjen, akkor csak egyszerűen, a telefonos alkalmazás segítségével csak állítsuk be, hogy oda nem mehet be.

A 360 S6 robotporszívó kitűnő választás, ha minőségi okosporszívót szeretnél venni. Árban az etalonnal számító roborock S50 alatt van, de tudásban felveszi vele a versenyt, sőt néhány funkcióban túl is szárnyalja azt.

Vásárlás

Ezt olvastad már?

Oclean családi csomag akciók

Nagyszerű Oclean Családi Csomag Akciók

Szuper akciós Oclean fogápolási termékek most csomagban még olcsóbb áron. Elektromos fogkefe, szájzuhany és a …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .