banner

360 S5 lézeres robotporszívó bemutató – Minőség most nagyon jó áron

Egy vadiúj robotporszívó jelent meg a napokban a webáruházak kínálatában, mégpedig a 360 S5 névre hallgató készülék, ami rögtön nagyon jó árral indított a robotporszívók már eléggé telített piacán. A legfontosabb tulajdonsága, hogy lézeres letapogatást használ, ezáltal nem kóvályog össze-vissza, mint az olcsóbb kategóriabeli társai.

banner

A 360 S5 új típus, de nem új szereplő a piacon, a méltán nagy népszerűségnek örvendő 360 S6 kisebb változata, annak minden előnyös funkciójával, csak a felmosást hagyták el belőle, de ne sajnáljuk, mert ez valójában inkább csak maszatolás volt. A 360 S5-ben minden megvan, ami a modern és gördülékeny otthoni takarításhoz szükséges lehet, a legújabb technológiákat építették bele, valóban egy profi és kitűnő minőségű készüléket fogunk kapni a pénzünkért cserébe.

Ez egy intelligens robotporszívó, takarítás előtt a lézeres letapogató rendszerével másodpercenként 2160 méréssel, 360 fokban feltérképezi a takarításra váró helyiséget és elkészíti, kiszámolja a legoptimálisabb útvonalat. Természetesen ezt bármikor felülbírálhatjuk a hozzátartozó mobilalkalmazás segítségével, egyszerűen módosíthatjuk az útvonalát, vagy a takarítási módot is. Az automatikus mellett választhatjuk a fal/szegély mentén történő porszívózást, az egy pont körüli takarítást, de teljesen szabadon is beállíthatjuk az útvonalát. Az automatikus lézeres letapogatás során figyelembe veszi a tereptárgyakat helyzetét is, nem fog azoknak nekiütközni, minden esetben kikerüli őket. Ellátták lépcsőn való leesés elleni védelemmel is, amikor mélyebb akadályt érzékel maga előtt, megáll és elkerüli a veszélyes környéket. Szőnyegen és egyéb magasabb felületen akár 2cm-es szintkülönbséggel is képes megbirkózni.

Megfelelően nagy, 2000pa szívóerővel rendelkezik, ezzel a nagyobb és nehezebb részecskéket is képes felszívni. A nagy szívóerő mellé viszont alacsony zajszint párosul, a fejlett zajszűrésének köszönhetően a legnagyobb fokozaton is mindössze 65dB a zajszint, ettől lassabb fokozaton természetesen még csendesebben végzi a dolgát. A beépített portartály kapacitása is nagyobb a szokásosnál, 550ml a gyűjtőedény mérete, így kevesebbszer lesz szükség az ürítésére.

A beépített akkumulátora 2600mA kapacitású, ami akár 110 perc folyamatos működést is lehetővé tesz. Amikor a 360 S5 robotporszívó érzékeli a lemerülés közeli állapotot, akkor automatikusan elindul a töltőegysége, dokkolója felé és csatlakozik hozzá. A lemerülés közeli állapotból a teljes feltöltődéséig körülbelül 180 percre van szüksége, ezt követően onnan folytatja a munkát, ahol abbahagyta.

A 360 S5 okos robotporszívó egy nagyon jó készülék, valóban intelligens, sokkal többet tud, mint a butább társai. Most nagyon jó áron lehet hozzájutni, jelenleg ez az egyik legjobb ár-érték arányú lézeres robotporszívó.
Megvásárolni a lenti zöld gombra kattintva tudod, a bevezető akcióban jár mellé az INGYENES és vámmentes Priority Line szállítás is, így további költségekkel nem kell számolni.

Vásárlás

Ezt olvastad már?

HAKOmini Android TV okosító Netflix 4K támogatással és szuper árral

HAKOmini Android TV okosító Netflix 4K támogatással és szuper árral

A napokban felbukkan egy új TV okosító készülék, ami mindenképp érdemes néhány szóra. A HAKOmini …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .