http://antennacentrum.hu/amiko_a3_alien_3_hdtv_muholdvevo_815?keyword=a3
 
Like


2009 november 19 csütörtök - 09:59:07
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
Elindult a Muzsika TV
Beküldte: Lala Kategória: Egyéb
Az IKO Kábeltévé elindította legújabb - zenekedvelőknek szóló - tematikus csatornáját, a Muzsika TV-ét. Jelenleg műholdon is elérhető, kódolatlanul.

A csatorna könnyed, szórakoztató műfajra épül, mely azon széles réteg igényeit kívánja kiszolgálni, akiknek a szórakozást a mulatós műfaj jelenti. A meglévő műsorkínálat mellett a jövő évtől új, saját gyártású műsorokat is tervez az IKO.

A Muzsika TV műsorkínálatát erősíti az eddig a Poén!-on sugárzott Diridári című műsor, mely mostantól az új csatornán látható majd. A műsorban továbbra is a legnagyobb mulattatók szerepelnek: a Kossuth-díjas Bangó Margit, Galambos Lajos, Bódi Guszti és a Fekete Szemek, Márió a harmonikás, a Váradi Roma Café és a Karaván együttes és még sokan mások. Koós János egykori zenés showműsora, a Koóstoló mostantó a Muzsika TV-én teremt jó hangulatot a hazai zenei világ és kabaré népszerű sztárvendégeivel. A Péntek esti vigadó közérthető, játékos, humoros szórakoztatást garantál. A műsorban helyet kapa vetélkedő, a humor, a mulatós - és könnyűzene, sok-sok produkcióval és sztárvendéggel.

Az IKO jövőbeni tervei közt szerepel a Száll a nóta című exkluzív, saját gyártású műsor elkészítése, mely azoknak az előfizetőknek kedveskedik majd, akik mindennél többre értékelik a magyar nótát, akiknek Bangó Margit, Bokor János, vagy éppen Leblanc Győző neve garanciát jelent a zene világában. Emellett tervben van egy tehetségkutató műsor is, melynek célja, hogy felkutassa és bemutassa azokat a tehetséges fiatalokat, akik a mulatós műfaj trónkövetelői lehetnek. Az IKO már most rendelkezik a műfaj elismert képviselőiről számos exkluzív felvétellel, saját gyártású videóval. Néhány név a kínálatból: MC Hawer és Tekknő, Csocsesz, Postás Józsi, Galambos Lajos, Sramli Kings, Bunyós Pityu, Kadlott Karcsi, Kaczor Feri.

A csatorna jelenleg mind a BIX-en, mind pedig műholdon elérhető, egyelőre kódolatlanul.

Műholdas elérhetőség: THOR3 (1w), 11747 H, DigiTV előfizetők antenna állítás nélkül foghatják.

Eredeti cikk: sat.hu
 

Megosztás:           

Címkék: 
http://bolt.sat.hu/medialink-premium-magic-iptvmuholdvevo-2616/?p_id=649063

DigiPortál - Független televíziós portál Impresszum
Minden jog fenntartva! © Copyright 2007-2015 www.digiportal.hu