http://antennacentrum.hu/amiko_a3_alien_3_hdtv_muholdvevo_815?keyword=a3
 
Like
2012 május 25 péntek - 08:30:17
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
Közlemény a Digi TV műholdas beltéri egységek szoftverfrissítéséről.
Beküldte: Lala Kategória: Egyéb
A Digi Kft. kiadott egy közleményt a műholdas vevőkészülékek új szoftver frissítésével kapcsolatosan, amiben igyekszik megmagyarázni, hogy miért volt szükséges a vevőkészülékek központi átprogramozása.

A közleményben felsorolásra kerültek az előnyök, viszont a hátrányokat nem említik, pedig az előfizetői panaszok erre irányulnak. A levél végén külön kiemelik, hogy a szolgáltató által biztosított készülékek ezentúl csak a Digi TV csatornák vételére használható, a frissítés előtt ugyanis alkalmas volt a Digi TV mellett más, ingyenesen elérhető csatornák vételére is, amik akár másik műholdról is jöhettek.
A magyarországi műholdas szolgáltatók közül a Digi TV volt az egyetlen, ahol a biztosított beltéri egységet teljes funkcionalitásában lehetett használni. Jelenleg a UPC Direct és az Olcsó TV biztosít csak kártyát az előfizetéshez, amit bármilyen, a kártya fogadására alkalmas műholdvevő készülékben lehet használni.

A közlemény a hajtás után olvasható.


Kapcsolódó fórum téma: Új DigiTV software (update)
Tisztelt Ügyfeleink!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a műholdas előfizetői boxokat új szoftverekkel látjuk el, amelynek köszönhetően sokkal egyszerűbbé válnak a csatorna-beállítási folyamatok. A műholdas beltéri egységek szoftverfrissítése azért vált szükségessé, mert korábban számos hibabejelentés, illetve reklamáció érkezett a csatornalista kezelésével kapcsolatban, valamint az újonnan bekerülő műsorcsatornák lekeresésével.

A szoftverfrissítés eredményeként a DIGI Kft. kínálatában megtalálható csatornák tematikus csoportokba rendezve lesznek elérhetőek az Ügyfelek számára.

A műholdas beltéri egységeken végrehajtott szoftvertelepítés további előnyei:

  • a DIGI Kft. által továbbított, valamint a csatornakiosztásban megtalálható csatornák tematikus válogatás szerint rendeződnek a könnyebb és átláthatóbb keresés érdekében
  • a csatornák tematika szerinti rendezése a fogyasztói szokásoknak megfelelően lett kialakítva
  • a csatornák egyéni sorrendjét a „Kedvencek” menü szerkesztésével lehet kialakítani
  • új műsorcsatorna megjelenéséről Ügyfeleink azonnal értesítést kapnak és bármilyen keresési folyamat nélkül bekerülnek a tematikájuknak megfelelő csoportba
  • a gyári beállítás nem változik, ezért bármilyen hiba esetén visszaállítható az eredeti csatornalista


Szeretnénk felhívni Ügyfeleink figyelmét arra, hogy a műholdas előfizetői boxokat a DIGI kínálatában megtalálható műsorcsatornák, illetve a szolgáltató által továbbított csatornák vételére biztosítjuk.

További kérdéseikkel kapcsolatban keressenek minket személyes ügyfélszolgálatainkon vagy 1272-es telefonszámunkon.

Üdvözlettel:

DIGI Kft. 

Megosztás:           

Címkék: Digi TV,   szoftverfrissítés,   
http://bolt.sat.hu/medialink-premium-magic-iptvmuholdvevo-2616/?p_id=649063
DigiPortál - Független televíziós portál Impresszum
Minden jog fenntartva! © Copyright 2007-2015 www.digiportal.hu