http://antennacentrum.hu/amiko_a3_alien_3_hdtv_muholdvevo_815?keyword=a3
 
Like
2010 november 30 kedd - 20:59:26
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
Gyerek csatorna lesz az m2-ből, a Duna Autonómia pedig kulturális adóvá alakul.
Beküldte: Lala Kategória: Egyéb
Egy nagyon nagy lehetőség van a közmédia rendszer előtt, mert egy olyan újfajta közmédia struktúra áll fel, amely lehetőséget biztosít a vezérigazgatóknak, hogy főként a műsorra koncentráljanak - mondta Medveczky Balázs a Magyar Televízió Zrt. vezérigazgatója a Ma reggelben.

Tematizálják a csatornákat, így az m2 gyermek-, a Duna Autonómia pedig kulturális csatorna lesz. Az m1 egy nagy országos közszolgálati csatorna marad, amely továbbra is ellátja a közszolgálati feladatait, de a kisebbségi és vallási műsorok mellett megjelennek dokumentumfilmek, és kulturális műsorok is. A Duna 1 pedig egy olyan országbrand, amellyel Magyarországot megmutathatjuk a világnak - mondta Ókovács Szilveszter a Duna Televízió vezérigazgatója.
Olcsóbb nem lesz a rendszer, de lesz pénz arra, hogy minőségi műsorokat lehessen gyártani - közölte Ókovács Szilveszter. Az ár-érték arány mutatójának kell javulnia - tette hozzá Medveczky Balázs. Aki jó szakember és munkát akar végezni annak lesz munkája. Hozzátette nem kell versenyezni a kereskedelmi médiumokkal, hanem alternatívát kell felmutatni.

A Hírgyár rendszerében a tényközlés kicsit olcsóbbá válik azzal, hogy nem negyven ember, hanem négy készíti ugyanazt a hírt. De mindegyik médiumnak a saját profilja szerinti hríadókat fognak készíteni - tette hozzá az MTV vezérigazgatója. A háttérműsorok azonban a csatornáknál maradnak.

Lépésről-lépésre kell haladni, de nagyjából egy év alatt össze kell állnia a rendszernek - közölte Medveczky Balázs.

forrás: hirado.hu


Hozzászólások:7 

Megosztás:           

Címkék: 
http://bolt.sat.hu/medialink-premium-magic-iptvmuholdvevo-2616/?p_id=649063
DigiPortál - Független televíziós portál Impresszum
Minden jog fenntartva! © Copyright 2007-2015 www.digiportal.hu