http://antennacentrum.hu/amiko_a3_alien_3_hdtv_muholdvevo_815?keyword=a3
 
Like


2015 február 27 péntek - 19:35:50
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
Kódolatlan AXN hónapok a UPC Direct előfizetőinek
Beküldte: Lala Kategória: UPC Direct
A UPC Direct közel két hónapig kínál extra szórakozást minden ügyfelének az AXN White és AXN Black csatornák ingyenes elérésével.

Az AXN White-ot március 2. és 31. között, majd az AXN Black-et április 15. és május 18. között élvezhetik a műholdas szolgáltató előfizetői. Ebben az időszakban két brit sorozat, A fehér királyné és a Spartacus befejező 4. évadának premierje okozhat izgalmas pillanatokat a nézőknek. A filmekben és sorozatokban gazdag AXN csatornákat a UPC Direct minden előfizetője eléri a kódolatlan időszak alatt.

Az AXN White-on indul márciusi országos premierrel A fehér királyné (The White Queen) című történelmi sorozat, amely Philippa Gregory "The Cousins' War" bestsellerének első darabját dolgozza fel. Az első évad a "Rózsák háborúja" idején játszódik és mutatja be az akkori Angliát, egy rendkívül szép, ugyanakkor becsvágyó nő történetének feldolgozásával. A fehér királyné titokban megy férjhez az ifjú királyhoz, két fia pedig a londoni Tower eltűnt hercegeit formálja meg, akiknek sorsa a történészek szerint is a mai napig ismeretlen. A BBC gyártásában készülő produkció méltán számíthat nagy érdeklődésre.


A cikk még nem ért véget, kattints a folytatáshoz...
Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: UPC Direct,   AXN,   AXN Black,   AXN White,   kódolatlan,   
2015 február 26 csütörtök - 12:51:38
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
Kódolatlan hetek az AXN csatornán!
Beküldte: Lala Kategória: MinDig TV
Két hétig korlátlanul elérhető az AXN csatorna a MinDig TV nézők számára

Budapest, 2015.02.26. - Két hétig kódolatlanul érhető el az AXN csatorna műsora minden MinDig TV néző számára. A február 27-én kezdődő és március 13-ig tartó időszak alatt így olyan premier sorozatokat láthatnak közel 800 ezer háztartásban, ingyenesen a nézők, mint a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?, Titkok és hazugságok vagy a Felejthetetlen harmadik évada.A cikk még nem ért véget, kattints a folytatáshoz...
Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: AXN,   kódolatlan,   MinDig Tv,   MinDig TV extra,   
2015 február 13 péntek - 07:40:09
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
Előfizetői növekedés a UPC Directnél
Beküldte: Lala Kategória: Egyéb
A közel egymillió előfizetővel rendelkező műholdas tévépiac egyik meghatározó szereplőjeként a UPC Direct márka számos eseményről számolhat be az elmúlt egy évből, melyet az ügyfelek teljesebb kiszolgálása érdekében tett szolgáltatásbővítés és konstans növekedés jellemzett hazánkban.

A UPC DTH S.à r.l., Közép- és Kelet-Európa vezető műholdas televíziós szolgáltatója, amely hazánkban UPC Direct márkanéven szolgáltat, 2014 elején 25,6%-os* piaci részesedéssel rendelkezett a hazai, vezeték nélküli TV-szolgáltatók között. A helyezés ellenére sikeres évet könyvelhet el a UPC Direct, mivel 3,95%-os előfizetői szám növekedést produkált az év folyamán, ezáltal a legnagyobb előrelépést tette a szolgáltatók között az összességében telített vezeték nélküli TV-piacon. Ezzel 2014 decemberének végére az egyetlen olyan műholdas tévészolgáltató lett, aki ezen a piacon növelni tudta részesedését, elérve így a 27%**-ot.


A cikk még nem ért véget, kattints a folytatáshoz...
Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: UPC Direct,   UPC DTH S.à r.l.,   
2015 február 11 szerda - 13:01:40
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
A Sony megvette a Viasatot
Beküldte: Lala Kategória: Egyéb
A Sony Pictures Television Networks megvásárolja a magyarországi VIASAT3 és VIASAT6 csatornákat, valamint a hozzájuk tartozó catch-up szolgáltatást, a Viasat Play-t

A Sony Pictures Television (SPT) Networks megegyezett a Modern Times Grouppal (MTG) a magyarországi VIASAT3 és VIASAT6 kereskedelmi csatornák, illetve a Viasat Play catch-up szolgáltatás megvásárlásáról.
A két csatorna és az olnine catch-up szolgáltatás megvásárlásával az SPT Networks tovább bővíti magyarországi portfólióját, mely jelenleg az AXN, AXN White és AXN Black lineáris csatornákat, valamint az AXN Now és AXN Player digitális szolgáltatásokat tartalmazza. A tranzakciót a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyása után véglegesítik.

A cikk még nem ért véget, kattints a folytatáshoz...
Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: Viasat 3,   Viasat 6,   AXN,   Sony Pictures,   
2015 január 19 hétfő - 20:29:53
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
Megkezdődött a Bonum TV tesztsugárzása a MinDig TV Extrán
Beküldte: Lala Kategória: MinDig TV
2015. január 15-étől megkezdődött a Bonum TV (körzeti közösségi csatorna) tesztsugárzása a MinDig TV Extra szolgáltatás keretében, a csatorna kereskedelmi indulására 2015. február 1-jén kerül sor.

Az első magyar nyelvű katolikus televízióadó a MinDig TV Extra Alapcsomagjában lesz megtalálható, ezzel az Alapcsomag már további 17 csatornát fog tartalmazni a kódolatlanul fogható 8 csatornán felül.

Az új program a „D” jelű multiplexen érhető el.
Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: MinDig TV,   MinDig TV Extra,   Bonum TV,   Antenna Hungária,   
Oldal:       >>  
DigiPortál - Független televíziós portál Impresszum
Minden jog fenntartva! © Copyright 2007-2015 www.digiportal.hu