http://antennacentrum.hu/amiko_a3_alien_3_hdtv_muholdvevo_815?keyword=a3
 
Like


2014 október 22 szerda - 16:06:20
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
Az internetadó rezsinövelés / Az internetadó anti-gazdaságfejlesztés
Beküldte: Lala Kategória: Egyéb
Az internetadó tovább mélyítheti a Magyarországon egyébként is jelentős digitális szakadékot, nehéz helyzetbe hoz minden magyarországi vállalkozást, az internet-előfizetések árának növekedéséhez vezet. Ez a szabályozás nem adónövelő, hanem internethasználat csökkentő hatású.

Az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége továbbra is tiltakozik az internetadó bevezetése ellen, ahogy tette azt a korábbi években is. Magyarország lakossága és vállalkozásai ilyen terhek nélkül is lemaradásban vannak internethasználat és versenyképesség tekintetében Európa többi országához képest, egy olyan korszakban, amikor az internet nem csak a kommunikáció eszköze, de a gazdaságfejlesztés hajtóereje is.

Az internetszolgáltatást érintő bármilyen adóteher - minden egyéb magyarázat ellenére - biztosan az előfizetési-szolgáltatási díjak növekedéséhez vezet és az elmúlt években egyébként is lecsúszó magyar versenyképességet rontja, a foglalkoztatottságot csökkenti. A lakossági árak várható változása vagy a szolgáltatások korlátozása éppen a leginkább rászoruló réteg számára teszi nehézzé a mindennapi életet és a munkaerő piaci versenyképességet. A vállalati ügyfelek felé való továbbhárítás pedig a gazdaság minden szereplője számára drágábbá teszi a működést, ez közvetetten szintén beépül minden fogyasztói termék árába.

Folytatáshoz kattintson IDE...
Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: internetadó,   
2014 október 11 szombat - 17:46:00
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
A UPC Direct nyit a szállodaipar felé
Beküldte: Lala Kategória: UPC Direct
A UPC Direct a Turizmus Panoráma idén szeptemberben megrendezett Turizmus Üzleti Reggeli elnevezésű szakmai eseményén mutatta be szállodaipari szakembereknek hotel TV szolgáltatását.

A minőségi, testre szabható szolgáltatás az ország bármely részén elérhető és egyszerűen üzembe helyezhető. "A UPC Direct a lakossági ügyfelek mellett az üzleti felhasználók felé is nyit az elkövetkező időszakban, ezért a vállalat újra fókuszba helyezi a szállodák kiszolgálást a hotel TV rendszerekhez kínált Smart kártyáinak értékesítésével" — mondta el Vereska Gábor értékesítési projektmenedzser.

A cikk még nem ért véget, kattints a folytatáshoz...
Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: UPC Direct,   hotel TV,   smart kártya,   
2014 október 03 péntek - 11:48:15
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
Új csatonák a UPC Direct-nél
Beküldte: Lala Kategória: UPC Direct
2014. október 6-tól három új csatornával bővül a UPC Direct műholdas kínálata.

Rövidesen érkezik a Nick Jr. gyermekműsorokat sugárzó tévécsatorna, a Paramount Channel mozicsatorna, és a Comedy Central EXTRA szórakoztató adó. Ez utóbbi csak angol nyelven, magyar felirattal lesz elérhető.
A Nick Jr. és a Comedy Central Extra a Direct+ csomagba fog kerülni, míg a Paramount channel már a kisebb Direct Medium csomagban is elérhető lesz.
Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: UPC Direct,   Comedy Central Extra,   Paramount Channel,   Nick Jr.,   
2014 október 03 péntek - 07:32:08
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
DIGI – ÚJ SZEREPLŐ A MOBILPIACON
Beküldte: Lala Kategória: Digi TV
A mobiltenderen elnyert frekvencia felhasználásával a DIGI Magyarországon is önálló, hang- és adatforgalmi szolgáltatást (mobiltelefon és -internet) biztosító hálózat kiépítését és üzemeltetését tervezi.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) tenderén elnyert 1800 MHz-es mobilfrekvencián a DIGI magas minőségű, hang- és adatforgalmi szolgáltatást nyújtó hálózatot kíván építeni és üzemeltetni. A tervezett hálózat 40 MBit/s sebességű mobil adatforgalmat tesz majd lehetővé. A szükséges hatósági engedélyek megszerzését és az egyéb adminisztratív előkészületeket követően a DIGI haladéktalanul elkezdi a hálózatépítést, a szolgáltatások mielőbbi elindítása érdekében. A cég fokozatos ütemben, országos hálózat kiépítését tervezi.

A cikk még nem ért véget, kattints a folytatáshoz...
Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: új mobilszolgáltató,   Digi Kft,   mobil internet,   
2014 szeptember 30 kedd - 07:43:20
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
Új belépő a magyar mobilpiacon: a Digi Kft.
Beküldte: Lala Kategória: Digi TV
Az európai példák is azt mutatják, hogy egy új belépő mobilizálja, felpezsdíti a piacot.

A hatóság az európai szabályozással és frekvenciaelosztási rendszerrel összhangban, megkülönböztetésektől mentes, viszontajánlattételt is lehetővé tevő pályázati eljárás során értékesített frekvenciacsomagokat.

Az eddigi három mobilhálózat mellett a Digi új, negyedik hálózat kiépítését kezdi meg. Az európai példák is azt mutatják, hogy egy új belépő mobilizálja, felpezsdíti a piacot, fokozza az árversenyt és új szolgáltatások megjelenését generálja.

A pályázati kiírás lehetővé tette azt, hogy egy vagy több új szolgáltató ugyanolyan esélyekkel induljon a frekvenciákért, mint egy már a piacon lévő szolgáltató. A szolgáltatók 2034-ig nyertek jogosultságot a frekvenciák használatára.

A 15+5 éves használati jog biztosítja a digitális gazdaság dinamikus fejlődését és garanciát nyújt a mobilpiac fenntartható növekedésére, valamint kiszámítható keretet kínál a további iparági befektetések ösztönzéséhez.

A nyertes pályázók egy része – vállalásaik szerint – szinte napokon belül bekapcsolják az új frekvenciáikat hálózataikba. Egy-másfél évre lehet szüksége az új hálózat kiépítésére a piacra újonnan belépőnek.

A most használatban lévő készülékek egy része már alkalmas az új technológia (LTE) fogadására, az új szolgáltatásokat igénybevevők körében a készülékváltások fokozatosan, ugyanakkor várhatóan gyors ütemben fognak végbemenni.

További információk: NMHH
Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: Digi,   mobiltelefon,   internet,   
Oldal:       >>  
DigiPortál - Független televíziós portál Impresszum
Minden jog fenntartva! © Copyright 2007-2014 www.digiportal.hu