http://antennacentrum.hu/amiko_a3_alien_3_hdtv_muholdvevo_815?keyword=a3
 
Like


2015 március 26 csütörtök - 23:35:23
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
Kódolatlan hetek a BonumTV-n!
Beküldte: Pawasahy Kategória: MinDig TV
A húsvéti ünnepekre való tekintettel egy hónapig korlátlanul elérhető a BonumTV műsora a MinDig TV nézők számára

Az Antenna Hungária Zrt. és a BonumTV Kh. Np. Kft. megállapodása alapján 2015. március 27. és április 24. között a BonumTV minden MinDig TV felhasználó számára kódolatlanul lesz elérhető. A katolikus tévé adása a lelki feltöltődés mellett informál és szórakoztat.

A cikk még nem ért véget, kattints a folytatáshoz...
Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: Bonum TV,   MinDig TV,   kódolatlan csatorna,   
2015 március 24 kedd - 08:05:27
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
A DIGI előfizetői akár 6 Ft/perc díjért hívhatnak mobiltelefont április 1-től
Beküldte: Lala Kategória: Digi TV
A szolgáltató üdvözölte az NMHH múlt heti döntését a hívásvégződtetési díjak új szabályozásáról, amire tekintettel a DIGI április 1-től jelentősen csökkenti díjait, és új, rendkívül kedvező díjcsomagot is bevezet.

A hírközlési hatóság határozata egységesen csökkenti a mobilszolgáltatók által hazánkban alkalmazható hívásvégződtetési díjakat 7,06 Ft/percről 1,71 Ft/percre maximálva azt. A DIGI a határozatra tekintettel vezetékes telefon előfizetői számára, legnépszerűbb csomagjaiban az eddig is már igen vonzó mobil irányú hívásdíjait 29.5 Ft/percről 15 Ft/percre csökkenti április 1-vel. Emellett egy új, havi 500 Ft előfizetési díjú csomagban a mobil irányú hívások díja mindössze 6 Ft/perc lesz a DIGI ügyfeleinek. Álláspontunk szerint amiatt lehetséges még a határozatban foglaltaknál is nagyobb mértékben csökkenteni az előfizetői percdíjakat, mert a kedvezőbb árak több hívásra ösztönözhetik a fogyasztókat, növelve a forgalmat mondta el Kállai Annamária, a DIGI marketing managere.

Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: Digi TV,   olcsó telefonálás,   alacsony percdíjak,   
2015 március 07 szombat - 07:36:42
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
A UPC DTH négy országban is elérhetővé teszi a Fine Living és a Food Network csatornát
Beküldte: Lala Kategória: UPC Direct
A UPC DTH S.à r.l., Közép- és Kelet-Európa vezető műholdas televíziós szolgáltatója tovább bővíti kínálatát a Scripps Networks International két gasztro- és életmód-csatornájával, amelyek szórakoztatva kalauzolják a nézőket az élet több területére.

2015. április 7-től a Scripps Networks International által üzemeltetett Fine Living és Food Network csatorna műsorait élvezhetik Magyarországon a UPC Direct, Csehországban és Szlovákiában a freeSAT, Romániában pedig a Focus Sat ügyfelei. Ezek mellett a Duna HD is elérhetővé válik a UPC Direct ügyfelei számára.

A cikk még nem ért véget, kattints a folytatáshoz...
Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: Fine Living,   Food Network,   UPC Direct,   új csatorna,   
2015 február 27 péntek - 19:35:50
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
Kódolatlan AXN hónapok a UPC Direct előfizetőinek
Beküldte: Lala Kategória: UPC Direct
A UPC Direct közel két hónapig kínál extra szórakozást minden ügyfelének az AXN White és AXN Black csatornák ingyenes elérésével.

Az AXN White-ot március 2. és 31. között, majd az AXN Black-et április 15. és május 18. között élvezhetik a műholdas szolgáltató előfizetői. Ebben az időszakban két brit sorozat, A fehér királyné és a Spartacus befejező 4. évadának premierje okozhat izgalmas pillanatokat a nézőknek. A filmekben és sorozatokban gazdag AXN csatornákat a UPC Direct minden előfizetője eléri a kódolatlan időszak alatt.

Az AXN White-on indul márciusi országos premierrel A fehér királyné (The White Queen) című történelmi sorozat, amely Philippa Gregory "The Cousins' War" bestsellerének első darabját dolgozza fel. Az első évad a "Rózsák háborúja" idején játszódik és mutatja be az akkori Angliát, egy rendkívül szép, ugyanakkor becsvágyó nő történetének feldolgozásával. A fehér királyné titokban megy férjhez az ifjú királyhoz, két fia pedig a londoni Tower eltűnt hercegeit formálja meg, akiknek sorsa a történészek szerint is a mai napig ismeretlen. A BBC gyártásában készülő produkció méltán számíthat nagy érdeklődésre.


A cikk még nem ért véget, kattints a folytatáshoz...
Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: UPC Direct,   AXN,   AXN Black,   AXN White,   kódolatlan,   
2015 február 26 csütörtök - 12:51:38
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
Kódolatlan hetek az AXN csatornán!
Beküldte: Lala Kategória: MinDig TV
Két hétig korlátlanul elérhető az AXN csatorna a MinDig TV nézők számára

Budapest, 2015.02.26. - Két hétig kódolatlanul érhető el az AXN csatorna műsora minden MinDig TV néző számára. A február 27-én kezdődő és március 13-ig tartó időszak alatt így olyan premier sorozatokat láthatnak közel 800 ezer háztartásban, ingyenesen a nézők, mint a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?, Titkok és hazugságok vagy a Felejthetetlen harmadik évada.A cikk még nem ért véget, kattints a folytatáshoz...
Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: AXN,   kódolatlan,   MinDig Tv,   MinDig TV extra,   
Oldal:       >>  
DigiPortál - Független televíziós portál Impresszum
Minden jog fenntartva! © Copyright 2007-2015 www.digiportal.hu