http://antennacentrum.hu/amiko_a3_alien_3_hdtv_muholdvevo_815?keyword=a3
 
Like


2015 augusztus 30 vasárnap - 10:17:40
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
EVO ENFinity X Combo+ - Minden egyben vevő Enigma2 alapokon
Beküldte: Lala Kategória: Tesztek
Kaptunk tesztelésre egy vadi új combo vevőkészüléket, ami valójában nem hoz sok újdonságot, de szinte mindent tud, amit egy mai vevőkészüléktől elvár a felhasználó, sőt egy kicsit többet is.

Az EVO ENFinity X Combo+ típusnévre hallgató beltéri egység gyártójának régi modelljeit még OPTIBOX néven hozták forgalomba, azonban mára már külön márkanév lett az EVO. Több változat is elérhető az EVO típusokból, van az Android rendszerű EVO XFinity, és vannak a közkedvelt Enigma2 rendszert futtató ENFinity modellek, ezek közül nézzük most meg részletesebben a X Combo típust.

Az EVO ENFinity XCombo+ készülékteszt IDE kattintva olvasható...
Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: Teszt,   műholdvevő teszt,   EVO ENFinity XCombo+,   EVO beltéri,   EVO műholdvevő,   Enigma2,   
2015 augusztus 17 hétfő - 20:50:15
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
Élő ünnepi koncertközvetítés a MinDig TV Applikációban a Várkert Bazárból augusztus 20-án
Beküldte: Lala Kategória: MinDig TV
Az Antenna Hungária a Honvédelmi Minisztérium megbízásából augusztus 20-án élőben közvetíti az ünnepi koncerteket a Várkert Bazárból. Azok sem maradnak le a változatos programról, akik nem tudnak részt venni az eseményen, hiszen a MinDig TV Applikációban országszerte élőben követhetik a rendezvényt államalapító Szent István ünnepén.

Program:

16:30 órakor kezdődik a Hot Jazz Band koncertje. A csapat muzsikája a húszas-harmincas évek forródzsessz-éráját idézi.

18:00 órakor veszi kezdetét az idén 10 éves Irie Maffia műsora. A banda zenéjében a reggae, hiphop, rock és funky határai mosódnak egybe.

19:30 órakor a magyar népzenei élet elismert közreműködője, az immáron több mint 20 éves Csík Zenekar lép a színpadra.

A MinDig TV Applikáció Magyarország egyik legnépszerűbb, ingyenes applikációja. Közel egymillió letöltéssel büszkélkedhet a négy platformon – iOS, android, Windows Phone és Windows 8 – elérhető alkalmazás. Segítségével élőben, akár HD-minőségben is élvezhetjük a közszolgálati tévécsatornák és az euronews 4 nyelven elérhető programját. Folyamatosan frissülő videotárjából szintén ingyenesen válogathatunk. Emellett rendszeresen találkozhatnak a felhasználók a MinDig TV Extra kínálatába tartozó tévécsatornák, illetve egyéb kulturális programok élő adásával is.
Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: MinDig TV,   Antenna Hungária,   MinDig TV applikáció,   
2015 augusztus 06 csütörtök - 12:59:54
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
MediaLink Black Panther combo mindentvevő vevőteszt
Beküldte: Lala Kategória: Tesztek
Kaptam kölcsön tesztelésre egy új vevőkészüléket, ami első látásra csak egy a sok közül, de, miután jobban megnéztem, akkor láttam, hogy valami olyat nyújt, amit eddig még csak kevesen.

MediaLink Black Panther Combo - a neve kicsit sablon, volt már korábban másik Panther is, a Black - kis túlzással - minden második készülék nevében benne van. A MediaLink készülékében, ami újdonságnak számít azaz IPTV vétel. Több 1000 TV csatorna az interneten keresztül, teljesen ingyen, automatikusan frissülő csatorna listával.

Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: Medialink,   műholdvevő teszt,   IPTV vevő,   Medialink black panther,   Medialink Premium,   
2015 július 30 csütörtök - 19:54:17
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
MinDig TV frekvenciacserék Tamási vételkörzetében
Beküldte: Lala Kategória: MinDig TV
Az Antenna Hungária 2015. augusztus 6-án délelőtt frekvenciacseréket hajt végre Tamási digitális földfelszíni televíziós telephelyen, emiatt ezen a napon néhány órán keresztül fenti körzetben szünetel a digitális földfelszíni sugárzás. A frekvenciacseréket követően Tamási körzetében a MinDig TV és MinDig TV Extra csatornái új frekvenciákon lesznek elérhetők, emiatt ebben a körzetben a DVB-T vevőeszközök újrahangolására lesz szükség.

Az Antenna Hungária frekvenciaoptimalizálást hajt végre Tamási digitális földfelszíni televíziós telephelyén, a digitális adók áthangolására 2015. augusztus 6-án délelőtt kerül sor. A munkák miatt 8.00 órától az átállási feladatok teljes befejezéséig – legkésőbb 13.00 óráig – a település vételkörzetében szünetel a digitális sugárzás, vagyis fenti időpontban a MinDig TV és MinDig TV Extra programjai ebben a körzetben nem lesznek elérhetők.

A frekvenciacseréket követően Tamási körzetében a MinDig TV ingyenes csatornái az eddigi 57-es (762 MHz) és 22-es (482 MHz) csatorna helyett az 52-es (722 MHz) és 47-es (682 MHz) csatornán lesznek elérhetők. A MinDig TV Extra Alap, Családi és Kiegészítő csomagjai pedig a 37-es (602 MHz), 32-es (562 MHz) és 50-es (706 MHz) csatornákra kerülnek át.

A frekvenciacseréket követően a fenti körzetben újra kell hangolni a digitális földfelszíni (DVB-T) vevőeszközöket, melyet a digitális adók visszakapcsolása (13.00 óra) után kell elvégezni.

Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: MinDig TV,   MinDig TV Extra,   Antenna Hungária,   DVB-T,   
2015 július 17 péntek - 17:05:43
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
Július 18-án indul az M4 Sportcsatorna
Beküldte: Lala Kategória: Egyéb
Július 18-án, reggel 8 órakor élő adással indul a köztévé első, tematikus sportcsatornája

Az ingyenesen fogható új csatorna a hazai és több rangos nemzetközi sporteseményt hoz el az otthonokba. Az M4 Sport a magyar sport csatornája - foglalkozik az összes hazai érintettségű fontosabb sporteseménnyel, valamint a magyarországi 5 látvány- és 16 kiemelt sportággal is, mindezt úgy, hogy közben szórakoztat és a sport szeretetére nevel.

A közmédia az elmúlt évtizedekben már komoly tapasztalatot szerzett a sportközvetítések terén, hiszen mindig is kiemelt feladatának tekintette a sport népszerűsítését, a hazai és nemzetközi nagy sportesemények bemutatását. Azáltal, hogy most ezek a sportesemények - különösen a magyarországi 5 látvány- és 16 kiemelt sportág- valamint a magyar érintettségű sportesemények tematikus csatornára kerülnek, a különleges tartalmak is jobban megtalálják majd közönségüket, nemcsak elérhetővé, hanem kiszámíthatóbbá is válnak.

„Ahogy a sport is sokszínű, a szerkesztőkkel igyekeztünk minden eszközt felhasználni, hogy a „tálalás” is változatos legyen: a magyar sportszövetségek bevonásával közel harmincféle sportági magazinműsorral, portrébeszélgetésekkel, archív és egyedi tartalmakkal garantáljuk, hogy az M4 több legyen, mint csak egy sportcsatorna” – mondta el Vobeczky Zoltán, az MTVA sportfőszerkesztője.


A cikk még nem ért véget, kattints a folytatáshoz...
Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: M4 sport,   MTVA,   új csatorna,   
2015 július 02 csütörtök - 10:54:44
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
Két új csatorna a Digi TV műholdas kínálatában
Beküldte: Lala Kategória: Digi TV
Két új csatornával bővült a Digi TV műholdas kínálata, megérkezett a Disney Junior és az AMC csatorna.

Az új csatornák 2015. július 1. után érhetők el a Digi TV műholdas előfizetői részére.

A Disney Junior a nap 24 órájában elérhető lesz, a nézők a már jól ismert Disney kedvenceken (például Szófia hercegnő, Dr. Plüssi, Jake és Sohaország kalózai és Mickey egér játszótere) kívül új műsorokat, például a Miles a jövőből című sorozatot is figyelemmel kísérhetik.
A multi-platform csatorna, mely a 2-7 éves gyerekek, illetve családjaik számára kínál szórakoztató műsorokat, a UPC és a DIGI szolgáltatóknál lesz elérhető hazánkban 2015. július 1-jétől.

Az AMC korábban MGM-ként volt ismert, premier sorozatokkal nyújt szórakoztatást a nézőknek.
Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: Digi TV,   UPC Direct,   AMC,   Disney Junior,   új csatorna,   
2015 június 25 csütörtök - 16:57:46
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
Júliustól 9 tévécsatornára bővül a MinDig TV ingyenes kínálata
Beküldte: Lala Kategória: MinDig TV
2015. július 1-jén elindul az M4 Sport program tesztsugárzása a MinDig TV digitális földfelszíni televíziós kínálatában. A csatorna HD-minőségben, az egész országban elérhető lesz, ezzel az előfizetési díj nélkül elérhető tévécsatornák száma kilencre, a HD-minőségben sugárzott programoké négyre bővül. Az MTVA tervei szerint az M4 Sport HD csatornán olyan kiemelkedő nézettséggel bíró tartalmak lesznek elérhetők bárki számára, mint például a labdarúgó Bajnokok Ligája, a magyar NB1 mérkőzései vagy a Forma-1-es futamok élő közvetítései.

A MinDig TV digitális földfelszíni televíziós kínálata júliusban tovább bővül, július 1-jétől megkezdődik az M4 Sport csatorna tesztsugárzása. A program HD-minőségben, az egész országban elérhető lesz, ezzel az előfizetési díj nélkül elérhető tévécsatornák száma kilencre, a HD-minőségben sugárzott programoké négyre bővül. Az Antenna Hungária által országosan sugárzott DVB-T szolgáltatás keretében immáron összesen 58 tévécsatorna műsora fogható tető- vagy egyes helyeken szobaantennával. Ezen túlmenően, az M4 Sport csatorna július közepétől a nagy népszerűségnek örvendő és már közel egymillió letöltéssel büszkélkedő ingyenes MinDig TV applikációban is élőben lesz elérhető.


A cikk még nem ért véget, kattints a folytatáshoz...
Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: MinDig TV,   ingyenesen fogható csatornák,   M4 Sport,   Antenna Hungária,   
2015 június 20 szombat - 08:52:47
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
Kódolatlan Discovery Science a MinDig TV-n
Beküldte: Lala Kategória: MinDig TV
Alig ért véget a kódolatlan Discovery Channel időszak, máris újabb szabadon nézhető csatornát kapnak a MinDig TV nézők.

A Discovery Science műsora június 19. és július 1. között minden tévénéző számára ingyenesen elérhető a MinDig TV kínálatában. A csatorna a tudomány és technika világába kalauzolja el a nézőket, készüljön Ön is az utazásra! Számoljunk vissza az Aszteroida Napig, június 30-án pedig élőben is követheti annak eseményeit a MinDig TV Applikációval.
Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: MinDig TV,   Antenna Hungária,   Discovery Science,   kódolatlan csatorna,   
Oldal:       >>  
http://bolt.sat.hu/medialink-premium-magic-iptvmuholdvevo-2616/?p_id=649063

DigiPortál - Független televíziós portál Impresszum
Minden jog fenntartva! © Copyright 2007-2015 www.digiportal.hu