http://antennacentrum.hu/amiko_a3_alien_3_hdtv_muholdvevo_815?keyword=a3
 
Like


2015 augusztus 17 hétfő - 20:50:15
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
Élő ünnepi koncertközvetítés a MinDig TV Applikációban a Várkert Bazárból augusztus 20-án
Beküldte: Lala Kategória: MinDig TV
Az Antenna Hungária a Honvédelmi Minisztérium megbízásából augusztus 20-án élőben közvetíti az ünnepi koncerteket a Várkert Bazárból. Azok sem maradnak le a változatos programról, akik nem tudnak részt venni az eseményen, hiszen a MinDig TV Applikációban országszerte élőben követhetik a rendezvényt államalapító Szent István ünnepén.

Program:

16:30 órakor kezdődik a Hot Jazz Band koncertje. A csapat muzsikája a húszas-harmincas évek forródzsessz-éráját idézi.

18:00 órakor veszi kezdetét az idén 10 éves Irie Maffia műsora. A banda zenéjében a reggae, hiphop, rock és funky határai mosódnak egybe.

19:30 órakor a magyar népzenei élet elismert közreműködője, az immáron több mint 20 éves Csík Zenekar lép a színpadra.

A MinDig TV Applikáció Magyarország egyik legnépszerűbb, ingyenes applikációja. Közel egymillió letöltéssel büszkélkedhet a négy platformon – iOS, android, Windows Phone és Windows 8 – elérhető alkalmazás. Segítségével élőben, akár HD-minőségben is élvezhetjük a közszolgálati tévécsatornák és az euronews 4 nyelven elérhető programját. Folyamatosan frissülő videotárjából szintén ingyenesen válogathatunk. Emellett rendszeresen találkozhatnak a felhasználók a MinDig TV Extra kínálatába tartozó tévécsatornák, illetve egyéb kulturális programok élő adásával is.
Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: MinDig TV,   Antenna Hungária,   MinDig TV applikáció,   
2015 augusztus 06 csütörtök - 12:59:54
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
MediaLink Black Panther combo mindentvevő vevőteszt
Beküldte: Lala Kategória: Tesztek
Kaptam kölcsön tesztelésre egy új vevőkészüléket, ami első látásra csak egy a sok közül, de, miután jobban megnéztem, akkor láttam, hogy valami olyat nyújt, amit eddig még csak kevesen.

MediaLink Black Panther Combo - a neve kicsit sablon, volt már korábban másik Panther is, a Black - kis túlzással - minden második készülék nevében benne van. A MediaLink készülékében, ami újdonságnak számít azaz IPTV vétel. Több 1000 TV csatorna az interneten keresztül, teljesen ingyen, automatikusan frissülő csatorna listával.

Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: Medialink,   műholdvevő teszt,   IPTV vevő,   Medialink black panther,   Medialink Premium,   
2015 július 30 csütörtök - 19:54:17
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
MinDig TV frekvenciacserék Tamási vételkörzetében
Beküldte: Lala Kategória: MinDig TV
Az Antenna Hungária 2015. augusztus 6-án délelőtt frekvenciacseréket hajt végre Tamási digitális földfelszíni televíziós telephelyen, emiatt ezen a napon néhány órán keresztül fenti körzetben szünetel a digitális földfelszíni sugárzás. A frekvenciacseréket követően Tamási körzetében a MinDig TV és MinDig TV Extra csatornái új frekvenciákon lesznek elérhetők, emiatt ebben a körzetben a DVB-T vevőeszközök újrahangolására lesz szükség.

Az Antenna Hungária frekvenciaoptimalizálást hajt végre Tamási digitális földfelszíni televíziós telephelyén, a digitális adók áthangolására 2015. augusztus 6-án délelőtt kerül sor. A munkák miatt 8.00 órától az átállási feladatok teljes befejezéséig – legkésőbb 13.00 óráig – a település vételkörzetében szünetel a digitális sugárzás, vagyis fenti időpontban a MinDig TV és MinDig TV Extra programjai ebben a körzetben nem lesznek elérhetők.

A frekvenciacseréket követően Tamási körzetében a MinDig TV ingyenes csatornái az eddigi 57-es (762 MHz) és 22-es (482 MHz) csatorna helyett az 52-es (722 MHz) és 47-es (682 MHz) csatornán lesznek elérhetők. A MinDig TV Extra Alap, Családi és Kiegészítő csomagjai pedig a 37-es (602 MHz), 32-es (562 MHz) és 50-es (706 MHz) csatornákra kerülnek át.

A frekvenciacseréket követően a fenti körzetben újra kell hangolni a digitális földfelszíni (DVB-T) vevőeszközöket, melyet a digitális adók visszakapcsolása (13.00 óra) után kell elvégezni.

Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: MinDig TV,   MinDig TV Extra,   Antenna Hungária,   DVB-T,   
2015 július 17 péntek - 17:05:43
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
Július 18-án indul az M4 Sportcsatorna
Beküldte: Lala Kategória: Egyéb
Július 18-án, reggel 8 órakor élő adással indul a köztévé első, tematikus sportcsatornája

Az ingyenesen fogható új csatorna a hazai és több rangos nemzetközi sporteseményt hoz el az otthonokba. Az M4 Sport a magyar sport csatornája - foglalkozik az összes hazai érintettségű fontosabb sporteseménnyel, valamint a magyarországi 5 látvány- és 16 kiemelt sportággal is, mindezt úgy, hogy közben szórakoztat és a sport szeretetére nevel.

A közmédia az elmúlt évtizedekben már komoly tapasztalatot szerzett a sportközvetítések terén, hiszen mindig is kiemelt feladatának tekintette a sport népszerűsítését, a hazai és nemzetközi nagy sportesemények bemutatását. Azáltal, hogy most ezek a sportesemények - különösen a magyarországi 5 látvány- és 16 kiemelt sportág- valamint a magyar érintettségű sportesemények tematikus csatornára kerülnek, a különleges tartalmak is jobban megtalálják majd közönségüket, nemcsak elérhetővé, hanem kiszámíthatóbbá is válnak.

„Ahogy a sport is sokszínű, a szerkesztőkkel igyekeztünk minden eszközt felhasználni, hogy a „tálalás” is változatos legyen: a magyar sportszövetségek bevonásával közel harmincféle sportági magazinműsorral, portrébeszélgetésekkel, archív és egyedi tartalmakkal garantáljuk, hogy az M4 több legyen, mint csak egy sportcsatorna” – mondta el Vobeczky Zoltán, az MTVA sportfőszerkesztője.


A cikk még nem ért véget, kattints a folytatáshoz...
Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: M4 sport,   MTVA,   új csatorna,   
2015 július 02 csütörtök - 10:54:44
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
Két új csatorna a Digi TV műholdas kínálatában
Beküldte: Lala Kategória: Digi TV
Két új csatornával bővült a Digi TV műholdas kínálata, megérkezett a Disney Junior és az AMC csatorna.

Az új csatornák 2015. július 1. után érhetők el a Digi TV műholdas előfizetői részére.

A Disney Junior a nap 24 órájában elérhető lesz, a nézők a már jól ismert Disney kedvenceken (például Szófia hercegnő, Dr. Plüssi, Jake és Sohaország kalózai és Mickey egér játszótere) kívül új műsorokat, például a Miles a jövőből című sorozatot is figyelemmel kísérhetik.
A multi-platform csatorna, mely a 2-7 éves gyerekek, illetve családjaik számára kínál szórakoztató műsorokat, a UPC és a DIGI szolgáltatóknál lesz elérhető hazánkban 2015. július 1-jétől.

Az AMC korábban MGM-ként volt ismert, premier sorozatokkal nyújt szórakoztatást a nézőknek.
Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: Digi TV,   UPC Direct,   AMC,   Disney Junior,   új csatorna,   
2015 június 25 csütörtök - 16:57:46
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
Júliustól 9 tévécsatornára bővül a MinDig TV ingyenes kínálata
Beküldte: Lala Kategória: MinDig TV
2015. július 1-jén elindul az M4 Sport program tesztsugárzása a MinDig TV digitális földfelszíni televíziós kínálatában. A csatorna HD-minőségben, az egész országban elérhető lesz, ezzel az előfizetési díj nélkül elérhető tévécsatornák száma kilencre, a HD-minőségben sugárzott programoké négyre bővül. Az MTVA tervei szerint az M4 Sport HD csatornán olyan kiemelkedő nézettséggel bíró tartalmak lesznek elérhetők bárki számára, mint például a labdarúgó Bajnokok Ligája, a magyar NB1 mérkőzései vagy a Forma-1-es futamok élő közvetítései.

A MinDig TV digitális földfelszíni televíziós kínálata júliusban tovább bővül, július 1-jétől megkezdődik az M4 Sport csatorna tesztsugárzása. A program HD-minőségben, az egész országban elérhető lesz, ezzel az előfizetési díj nélkül elérhető tévécsatornák száma kilencre, a HD-minőségben sugárzott programoké négyre bővül. Az Antenna Hungária által országosan sugárzott DVB-T szolgáltatás keretében immáron összesen 58 tévécsatorna műsora fogható tető- vagy egyes helyeken szobaantennával. Ezen túlmenően, az M4 Sport csatorna július közepétől a nagy népszerűségnek örvendő és már közel egymillió letöltéssel büszkélkedő ingyenes MinDig TV applikációban is élőben lesz elérhető.


A cikk még nem ért véget, kattints a folytatáshoz...
Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: MinDig TV,   ingyenesen fogható csatornák,   M4 Sport,   Antenna Hungária,   
2015 június 20 szombat - 08:52:47
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
Kódolatlan Discovery Science a MinDig TV-n
Beküldte: Lala Kategória: MinDig TV
Alig ért véget a kódolatlan Discovery Channel időszak, máris újabb szabadon nézhető csatornát kapnak a MinDig TV nézők.

A Discovery Science műsora június 19. és július 1. között minden tévénéző számára ingyenesen elérhető a MinDig TV kínálatában. A csatorna a tudomány és technika világába kalauzolja el a nézőket, készüljön Ön is az utazásra! Számoljunk vissza az Aszteroida Napig, június 30-án pedig élőben is követheti annak eseményeit a MinDig TV Applikációval.
Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: MinDig TV,   Antenna Hungária,   Discovery Science,   kódolatlan csatorna,   
2015 június 04 csütörtök - 17:41:47
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
Discovery Channel - Harmincadik születésnap és kódolatlan nyár a MinDig TV-n
Beküldte: Lala Kategória: MinDig TV
A nyár első felében a MinDig TV ügyfelei – közel 800 ezer háztartás – kódolatlanul nézhetik a Discovery Networks három csatornáját. Június 5. és július 14. között a szolgáltató ügyfelei számára a Discovery Channel, a Discovery Science és a TLC műsora egymást váltva lesz elérhető korlátozás nélkül.

A Discovery idén ünnepli harmincadik születésnapját. A céget 1985-ben John Hendricks alapította azzal a céllal, hogy kielégítse az emberek kíváncsiságát és globális televíziós márkáin keresztül minőségi tartalommal szórakoztassa a nézőket. Ez a cél ma, harminc évvel később is érvényes. A születésnap tökéletes alkalom arra, hogy az ünnep idejére a Discovery egyedi csatornáit és tartalmát még szélesebb körben elérhetővé tegye Magyarországon.

A cikk még nem ért véget, kattints a folytatáshoz...
Hozzászólások:1 

Megosztás:           

Címkék: MinDig TV,   Antenna Hungária,   Discovery Channel,   kódolatlan csatorna,   
Oldal:       >>  
http://bolt.sat.hu/medialink-premium-magic-iptvmuholdvevo-2616/?p_id=649063

DigiPortál - Független televíziós portál Impresszum
Minden jog fenntartva! © Copyright 2007-2015 www.digiportal.hu