http://antennacentrum.hu/amiko_a3_alien_3_hdtv_muholdvevo_815?keyword=a3
 
Like


2014 november 21 péntek - 07:46:47
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
Több rangos elismerésben részesült az egyre népszerűbb MinDig TV
Beküldte: Lala Kategória: MinDig TV
A tavalyi sikeres digitális átállást követően a MinDig TV mintegy 750 ezer háztartásban található meg, mint a család elsődleges televíziós szolgáltatása. Az okostelefonokon és táblagépeken elérhető ingyenes MinDig TV Applikáció hazánk egyik legnépszerűbb mobilalkalmazásává vált, a letöltések száma mára meghaladta a 800 ezret. A márka az elmúlt hetekben több rangos elismerésben is részesült, a tavalyi digitális átállást népszerűsítő, az ACG Reklámügynökséggel megvalósított „Kapcsoljon Rózsa Gyurival!” kampány Arany EFFIE díjat nyert, a MagyarBrands bizottság döntése alapján pedig a MinDig TV márka immár második alkalommal nyerte el a MagyarBrands díjat.

Mint ismeretes, egy évvel ezelőtt, 2013. október 31-én sikeresen befejeződött hazánkban a digitális átállás. Az analógról digitális televíziós műsorszórási technológiára való váltást követően mintegy 750 ezer háztartásban választották a MinDig TV-t a család elsődleges televíziózási szolgáltatásaként. Amennyiben a második televíziókészülékeket, nyaralókat, közintézményeket is számításba vesszük, mintegy közel egymillió vételi helyen van jelen az ingyenes televíziózást biztosító, 8 népszerű tévé- és 4 rádiócsatornát kínáló MinDig TV az egész országban.

A cikk még nem ért véget, kattints a folytatáshoz...
Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: MinDig TV,   Antenna Hungária,   MinDig TV Extra,   
2014 november 14 péntek - 20:16:29
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
Bővíti műholdas kapacitás-szerződését az M7 csoport a SES keleti 23,5 fok pozíciójáról
Beküldte: Lala Kategória: Egyéb
A SES S.A. (New York-i, Párizsi és Luxemburgi Értéktőzsde: SESG) és a luxemburgi székhelyű M7 csoport kibővítette kapacitás-szerződését a keleti 23,5 fokos orbitális pozícióra vonatkozóan.

Az M7 csoport a kapacitásbővítésnek köszönhetően tovább szélesíti a Skylink HD csatornakínálatát és műholdas (DTH) szolgáltatásait Csehország és Szlovákia területén. Az M7 csoport a Skylink piacvezető televíziós platformján keresztül jelenleg több mint kétmillió háztartásban van jelen szolgáltatásaival.
“Az elmúlt években a cseh és szlovák piacokon jelentősen megnőtt a kereslet a HD tartalmak iránt ezért különösen fontos számunkra, hogy kibővített megállapodásunk révén ezen a téren is megfeleljünk ügyfeleink elvárásainak” - mondta Jaromir Glisnik, az M7 csoport igazgatósági tagja.
“Büszkék vagyunk rá, hogy elkötelezett partnerként továbbra is támogathatjuk az M7 csoportot az európai piacokon való terjeszkedésben és üzleti céljaik megvalósításában” - mondta Norbert Hoelzle, kereskedelmi vezérigazgató helyettese.

Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: SES S.A.,   M7 group,   Skylink,   
2014 november 14 péntek - 19:42:22
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
Új csatonák a Digi Kábelen
Beküldte: Lala Kategória: Digi TV
Új digitális csatornákkal bővíti kábeltelevíziós kínálatát a Digi TV.

Ma (2014.11.14) éjszaka várható az új adók bekapcsolása, amik a következők lesznek:

  • RTL II
  • Sorozat+
  • Film+ 2
  • Muzsika TV
  • RTL Klub HD

Az új csatornák Budapesten a 730MHz-es frekvenciára, Debrecenben a 738MHz-re, míg a többi településen a 722MHz-es frekvenciára kerülnek.
Az RTL Klub HD frekvenciája Budapesten 370MHz lesz, míg Debrecenben a 326MHz-en lesz megtalálható.

Az RTL Klub HD már a Digi Mini csomag előfizeti is megtalálják, a többi új adó vételéhez legalább a Digi csomag előfizetés szükséges.
Hozzászólások:2 

Megosztás:           

Címkék: Digi Kábel,   új csatornák,   RTL Klub HD,   Muzsika TV,   
2014 november 02 vasárnap - 16:31:40
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
A TV: A gyerek legjobb barátja?
Beküldte: Lala Kategória: UPC Direct
Minden szülőben felmerül időnként a kérdés: Nem néz túl sok tévét a gyerek? A szélsőségek között, amikor nem tiltjuk el csemeténket a készüléktől, de azt sem hagyjuk neki, hogy reggeltől estig bármilyen műsort megnézzen, strukturáltan és átgondoltan is be lehet vonni a televíziót gyermekünk életébe, kivédve ezzel a sokszor hallott káros hatásokat.

Egy ideális világban persze a gyerekek az utcán fogócskáznának naphosszat és nem is gondolnának kedvenc mesehősük legújabb kalandjaira, de a XXI. században ez szinte teljesen elképzelhetetlen. Azonban ha okosan állunk a kérdéshez, a saját pártunkra is fordíthatjuk a tévét, hogy ne rettegett ellenség, hanem olyan barát legyen, aki segít gyermekünk szellemi fejlődésében.

Hogyan engedjük tévézni a kicsiket?

A cikk még nem ért véget, kattints a folytatáshoz...
Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: UPC Direct,   
2014 október 31 péntek - 08:52:08
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
A DIGI bekapcsolódik a hazai mobiladat- és hangforgalom digitális vérkeringésébe
Beküldte: Lala Kategória: Digi TV
A DIGI Kft. átvette a hang- és adatátvitelre is alkalmas frekvenciák használatához és hálózatok üzemeltetéséhez szükséges rádióengedélyt, miután október 16-án aláírta a céggel a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság a hatósági szerződést.

Az NMHH sikeres frekvenciapályázatán a három inkumbens szolgáltató - a Magyar Telekom, a Telenor és a Vodafone - mellett a DIGI is sikeresen pályázott az „F” Csomagra, és 10 milliárd forintért az 1800 MHz-es frekvenciasávban szerzett 5 MHz-es párosított alapblokkot (2x5MHz). Az NMHH október 16-án kötötte meg a DIGI-vel az elnyert csomaghoz kapcsolódó hatósági szerződést. A szolgáltató október 21-én kapta meg a frekvenciakijelölést, amely alapján a 1725–1730/1820–1825 MHz (2x5 MHz, azaz 10 MHz) frekvenciatartományban hang- és adatszolgáltatásra is alkalmas rádióhálózatot telepíthet.

A cikk még nem ért véget, kattints a folytatáshoz...
Hozzászólások:3 

Megosztás:           

Címkék: Digi TV,   új mobilszolgáltató,   
Oldal:       >>  
DigiPortál - Független televíziós portál Impresszum
Minden jog fenntartva! © Copyright 2007-2014 www.digiportal.hu