http://antennacentrum.hu/amiko_a3_alien_3_hdtv_muholdvevo_815?keyword=a3
 
Like


2014 október 31 péntek - 08:52:08
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
A DIGI bekapcsolódik a hazai mobiladat- és hangforgalom digitális vérkeringésébe
Beküldte: Lala Kategória: Digi TV
A DIGI Kft. átvette a hang- és adatátvitelre is alkalmas frekvenciák használatához és hálózatok üzemeltetéséhez szükséges rádióengedélyt, miután október 16-án aláírta a céggel a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság a hatósági szerződést.

Az NMHH sikeres frekvenciapályázatán a három inkumbens szolgáltató - a Magyar Telekom, a Telenor és a Vodafone - mellett a DIGI is sikeresen pályázott az „F” Csomagra, és 10 milliárd forintért az 1800 MHz-es frekvenciasávban szerzett 5 MHz-es párosított alapblokkot (2x5MHz). Az NMHH október 16-án kötötte meg a DIGI-vel az elnyert csomaghoz kapcsolódó hatósági szerződést. A szolgáltató október 21-én kapta meg a frekvenciakijelölést, amely alapján a 1725–1730/1820–1825 MHz (2x5 MHz, azaz 10 MHz) frekvenciatartományban hang- és adatszolgáltatásra is alkalmas rádióhálózatot telepíthet.

A cikk még nem ért véget, kattints a folytatáshoz...
Hozzászólások:1 

Megosztás:           

Címkék: Digi TV,   új mobilszolgáltató,   
2014 október 30 csütörtök - 14:30:01
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
Egységes iparági összefogás az internetadó ellen
Beküldte: Lala Kategória: Egyéb
A múlt héten nyilvánosságra került internetadó tervét az IVSZ minden érintett és kapcsolódó szakmai szervezettel együtt közösen ítélte el. A múlt heti IVSZ közlemény után kedden a Telekom, Vodafone, Telenor, Digi, UPC, illetve az IVSZ, HÉT, Inforum, ISZT, SzEK.org, MKSz, MKHSz vezetői közös levelet fogalmaztak meg, aminek címzettje Varga Mihály, Lázár János, Seszták Miklós miniszterek és Rogán Antal frakcióvezető.

Az érintett szolgáltatók, iparági szereplők és civil szervezetek egységes tiltakozása mellett az Európai Bizottság is „borzasztó ötletnek” nevezte az internetadó tervét.

Az alábbiakban található sajtófigyelés segít áttekinteni a tüntetések, politikai fennhangok által zajossá tett témakörön belül a szakmai érveket:

A szolgáltatók és szakmai szervezetek közös levele @Nol.hu:

Azt hittük, közösen építjük Magyarországot

12 egyéb szakmai szervezet tiltakozása @Nol.hu

Interjú Christopher Mattheisennel (Telekom) @Portfolio

Mattheisen: sokkoló, érthetetlen az internetadó!

Interjú Papp Istvánnal (Microsoft) @Válasz.hu

A Microsoft-vezér is bírálja a magyar internetadót

Szokatlanul kemény az Európai Bizottság az internetadóval kapcsolatban @EUrológus

Keményen nekiment az EU az internetadónak

A Magyar Nemzet véleménye az internetadóról

Most kell az erő

Az IVSZ múlt heti szakmai közleménye az internetadóról:

Az internetadó anti-gazdaságfejlesztés

Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: internetadó,   
2014 október 27 hétfő - 08:23:53
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
A Sláger TV kódolatlanul fogható a MinDig TV-n
Beküldte: Pawasahy Kategória: MinDig TV
A Tematik-Kábel Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján 2014. október 13. és november 16. között a Sláger TV minden MinDig TV felhasználó számára kódolatlanul lesz elérhető.

Mint ismeretes, 2014. október 1-jétől a Sláger TV programja bekerült a MinDig TV Extra kínálatába, a csatorna az Alapcsomagban érhető el. Az új programlista és a kondíciók megtalálhatók a www.mindigtvextra.hu honlapon.

A Tematik-Kábel Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján 2014. október 13. és november 16. között a Sláger TV minden MinDig TV felhasználó számára kódolatlanul lesz elérhető. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a Sláger TV-t a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken. A nagy népszerűségnek örvendő, és már 750 ezer letöltéssel büszkélkedő MinDig TV applikációban is élőben lesz elérhető a Sláger TV műsora ebben az időszakban. Emellett folyamatosan frissülő, népszerű tartalmak kerülnek majd a videotárba is.

A Sláger TV (előzőleg Nóta TV), hazánk legnépszerűbb zenecsatornája az idei év folyamán jelentősen növelte a lefedett háztartások számát, áttért a modern, 16:9 képarányú sugárzásra. Szeptember elején a csatorna nevet és arculatot váltott és frissülő programkínálattal várja nézőit. Programjában a magyar nóta klasszikusain túl örökzöld melódiákat, élő koncerteket és a megunhatatlan mulatós dalokat kínálja nézőinek.
Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: MinDig TV,   MinDig TV Extra,   Sláger TV,   
2014 október 22 szerda - 16:06:20
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
Az internetadó rezsinövelés / Az internetadó anti-gazdaságfejlesztés
Beküldte: Lala Kategória: Egyéb
Az internetadó tovább mélyítheti a Magyarországon egyébként is jelentős digitális szakadékot, nehéz helyzetbe hoz minden magyarországi vállalkozást, az internet-előfizetések árának növekedéséhez vezet. Ez a szabályozás nem adónövelő, hanem internethasználat csökkentő hatású.

Az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége továbbra is tiltakozik az internetadó bevezetése ellen, ahogy tette azt a korábbi években is. Magyarország lakossága és vállalkozásai ilyen terhek nélkül is lemaradásban vannak internethasználat és versenyképesség tekintetében Európa többi országához képest, egy olyan korszakban, amikor az internet nem csak a kommunikáció eszköze, de a gazdaságfejlesztés hajtóereje is.

Az internetszolgáltatást érintő bármilyen adóteher - minden egyéb magyarázat ellenére - biztosan az előfizetési-szolgáltatási díjak növekedéséhez vezet és az elmúlt években egyébként is lecsúszó magyar versenyképességet rontja, a foglalkoztatottságot csökkenti. A lakossági árak várható változása vagy a szolgáltatások korlátozása éppen a leginkább rászoruló réteg számára teszi nehézzé a mindennapi életet és a munkaerő piaci versenyképességet. A vállalati ügyfelek felé való továbbhárítás pedig a gazdaság minden szereplője számára drágábbá teszi a működést, ez közvetetten szintén beépül minden fogyasztói termék árába.

Folytatáshoz kattintson IDE...
Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: internetadó,   
2014 október 11 szombat - 17:46:00
Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban   
A UPC Direct nyit a szállodaipar felé
Beküldte: Lala Kategória: UPC Direct
A UPC Direct a Turizmus Panoráma idén szeptemberben megrendezett Turizmus Üzleti Reggeli elnevezésű szakmai eseményén mutatta be szállodaipari szakembereknek hotel TV szolgáltatását.

A minőségi, testre szabható szolgáltatás az ország bármely részén elérhető és egyszerűen üzembe helyezhető. "A UPC Direct a lakossági ügyfelek mellett az üzleti felhasználók felé is nyit az elkövetkező időszakban, ezért a vállalat újra fókuszba helyezi a szállodák kiszolgálást a hotel TV rendszerekhez kínált Smart kártyáinak értékesítésével" — mondta el Vereska Gábor értékesítési projektmenedzser.

A cikk még nem ért véget, kattints a folytatáshoz...
Hozzászólások:0 

Megosztás:           

Címkék: UPC Direct,   hotel TV,   smart kártya,   
Oldal:       >>  
DigiPortál - Független televíziós portál Impresszum
Minden jog fenntartva! © Copyright 2007-2014 www.digiportal.hu